Hayal dünyanda evet.15. Yi de buldum o zaman sana
Hayal dünyanda evet.15. Yi de buldum o zaman sana
Heyatım. Sana bu tedaviden yazıyorum anca düzelirsinHayal dünyanda evet.
Benim tedavim var ama senin yok. Derdine yan.Heyatım. Sana bu tedaviden yazıyorum anca düzelirsin
Aaaa hasta olan sensin çünküBenim tedavim var ama senin yok. Derdine yan.
Aaaa hasta olan sensin çünkü
Fener’imin Konya’ya karşı haleti ruhiyesi
Yakında serhat
Bu kadar da düşmedim sen yap.
Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @mrt-06 @ozmoturkBu kadar da düşmedim sen yap.
Fransa'yı her zaman sevmişimdir.Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @mrt-06 @ozmoturk
Kalmadı böyle adam gibi adamlar…Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @mrt-06 @ozmoturk
Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi @Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @mrt-06 @ozmoturk
Fransa'yı her zaman sevmişimdir.
Kalmadı böyle adam gibi adamlar…
iki farkli kisi demeseydin ayni kisi zannederdim, ikiz gibiler.
Sen kendine al bu tavsiyeleri.aaaa serhat gacısı doğurabilseydi vereceği tavsiyeler 😱 @Dosi @Angelica @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar
Ne diyor ?aaaa serhat gacısı doğurabilseydi vereceği tavsiyeler 😱 @Dosi @Angelica @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar
Sen kendine al bu tavsiyeleri.
Serhat mortNe diyor ?