Hayal dünyanda evet.15. Yi de buldum o zaman sana![]()
Hayal dünyanda evet.15. Yi de buldum o zaman sana![]()
Heyatım. Sana bu tedaviden yazıyorum anca düzelirsinHayal dünyanda evet.![]()
Benim tedavim var ama senin yok. Derdine yan.Heyatım. Sana bu tedaviden yazıyorum anca düzelirsin![]()
Aaaa hasta olan sensin çünküBenim tedavim var ama senin yok. Derdine yan.![]()
Aaaa hasta olan sensin çünkü![]()
Fener’imin Konya’ya karşı haleti ruhiyesi
Fener’imin Konya’ya karşı haleti ruhiyesi![]()
Yakında serhat
Bu kadar da düşmedim sen yap.
Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil miBu kadar da düşmedim sen yap.![]()
Fransa'yı her zaman sevmişimdir.Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi![]()
@Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @mrt-06 @ozmoturk
Kalmadı böyle adam gibi adamlar…Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi![]()
@Carpe Diem @eemre @Angelica @Dosi @12.Adam @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch @batuhankaralar @mrt-06 @ozmoturk
Aaaa sevgililerinden ve kocalarından beklediğin performans bu değil mi![]()
Fener’imin Konya’ya karşı haleti ruhiyesi![]()
Fransa'yı her zaman sevmişimdir.![]()
Kalmadı böyle adam gibi adamlar…
iki farkli kisi demeseydin ayni kisi zannederdim, ikiz gibiler.![]()
Sen kendine al bu tavsiyeleri.aaaa serhat gacısı doğurabilseydi vereceği tavsiyeler 😱@Dosi @Angelica @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar
Ne diyor ?aaaa serhat gacısı doğurabilseydi vereceği tavsiyeler 😱@Dosi @Angelica @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar
Sen kendine al bu tavsiyeleri.![]()
Serhat mortNe diyor ?![]()