Teknoloji gelişti : hem evlat alırdın haniBen doğuramıyorum hayatım unuttun mu?
Teknoloji gelişti : hem evlat alırdın haniBen doğuramıyorum hayatım unuttun mu?
Değmez.Teknoloji gelişti : hem evlat alırdın hani
Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı : @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_ErinchDeğmez.
Aa Hans mort evetAaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı : @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
miras kime kaldı acepAa Hans mort evet
Cemils'ye kalmıştır kime kalıcak onca sene moruk baktı boşuna mımiras kime kaldı acep
çocukları istemiyordu ablamıCemils'ye kalmıştır kime kalıcak onca sene moruk baktı boşuna mı
Yeni mi öğrendin sen geç kalmışsın 🤣Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı : @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
@Yakamoz-Asi Ömer de diyecek bunlar kim hans kim 🤣Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı : @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı : @Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
Hans kim?
Cemile ablamın İsviçre ye kapak atmak için evlendiği 80 küsürlük dede Aralık ayında ölmüş çocukları mirası cemile ablama vermek istemiyor melunlarHans kim?
İrlanda polisiyesi yazabilirmisin korkmadanHans kim?
Bunları kandırmaya çalışmak kendime hakaret olur.
Kapanmış diyolla senin için Allah kabul etsinBunları kandırmaya çalışmak kendime hakaret olur.
Ben 9 yaşımdan beri kapalıyım zaten.Kapanmış diyolla senin için Allah kabul etsin
Yakuşuklu görünce senBen 9 yaşımdan beri kapalıyım zaten.
Sonuca bak sen kapıyorum parlağı.