Teknoloji gelişti :Ben doğuramıyorum hayatım unuttun mu?![]()
Teknoloji gelişti :Ben doğuramıyorum hayatım unuttun mu?![]()
Değmez.Teknoloji gelişti :hem evlat alırdın hani
![]()
Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarınaDeğmez.![]()
Aa Hans mort evetAaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına![]()
ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı
:
@Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
miras kime kaldı acepAa Hans mort evet![]()
![]()
Cemils'ye kalmıştır kime kalıcakmiras kime kaldı acep![]()
çocukları istemiyordu ablamıCemils'ye kalmıştır kime kalıcakonca sene moruk baktı boşuna mı
![]()
Yeni mi öğrendin sen geç kalmışsın 🤣Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına![]()
ay neyse hans dedenin çocukları mirası cemile ablaya bırakmamaya kararlıydı orada da sen destek olursun aşüfte başı
:
@Angelica @12.Adam @Carpe Diem @Zeyno @Dosi @ozmoturk @mrt-06 @offensive @Hobbit @Emre Ozansoy @The_Erinch
@Yakamoz-Asi Ömer de diyecek bunlar kim hans kim 🤣Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına![]()
:
Aaaa @Yakamoz-Asi melunu gidip bir fatiha okusun bari hans dedenin mezarına![]()
:
Hans kim?
Cemile ablamın İsviçre ye kapak atmak için evlendiği 80 küsürlük dedeHans kim?![]()
İrlanda polisiyesi yazabilirmisin korkmadanHans kim?![]()
Bunları kandırmaya çalışmak kendime hakaret olur.
Kapanmış diyolla senin içinBunları kandırmaya çalışmak kendime hakaret olur.![]()
Ben 9 yaşımdan beri kapalıyım zaten.Kapanmış diyolla senin içinAllah kabul etsin
Yakuşuklu görünce senBen 9 yaşımdan beri kapalıyım zaten.![]()
Sonuca bak sen kapıyorum parlağı.