niye yırtınayım gııı herkes her şeyi biliyorYırtınma sana istediğin cevapları vermeyeceğim.
niye yırtınayım gııı herkes her şeyi biliyorYırtınma sana istediğin cevapları vermeyeceğim.
Aynen senin yalancı olduğunu artık herkes biliyor.niye yırtınayım gııı herkes her şeyi biliyor
ensonunda buna kalıcan herkes biliyor orayı evetAynen senin yalancı olduğunu artık herkes biliyor.
Orasını Allah bilir de senin kimseye kalamayacağın çok net.ensonunda buna kalıcan herkes biliyor orayı evet
birine kalmayı ihtiyaç olarak görmüyorum : neyse gud naytt biraz dizi izlicemOrasını Allah bilir de senin kimseye kalamayacağın çok net.
Kıvır anam.birine kalmayı ihtiyaç olarak görmüyorum : neyse gud naytt biraz dizi izlicem
ne kıvırıcam 1 kişiye kalmak için fazla özelim tatlım hadi naş sana cristobal balenciagayı izliyoerum sen de izle senin gibi tiktaklar var baya dizide 6 bölümcükKıvır anam.
Yatak odası dışında evin her tarafında beraber olmuş.Kuz seninle yaşadıklarını anlatması ayıp olmuş
Ayol 1 kişiye bile kalamıyorsun istesen de sorun orada işte.ne kıvırıcam 1 kişiye kalmak için fazla özelim tatlım hadi naş sana cristobal balenciagayı izliyoerum sen de izle senin gibi tiktaklar var baya dizide 6 bölümcük
Yatak odası dışında evin her tarafında beraber olmuş.
Behlül ün 13 sevgilisi mi ; serhatın 13 kocası mıAyol 1 kişiye bile kalamıyorsun istesen de sorun orada işte.
Ahh kuralların gözü kör olsun.Fantezide son nokta @serhatt artık bana laf edemez
Ahh kuralların gözü kör olsun.
Pek fakir gözükmüyor.
Önceden de kötü değilmiş ki potansiyeli gördüm ben. Sen kendi akılsızlıklarına ve iftiralarının sebep olacağı zebanilerle bol yanışlarına odaklan.
Sen de müzik sektörüne gir sesin iyiymiş @Carpe Diem @AngelicaÖnceden de kötü değilmiş ki potansiyeli gördüm ben. Sen kendi akılsızlıklarına ve iftiralarının sebep olacağı zebanilerle bol yanışlarına odaklan.
Sende koynuna gir.