Camdaki Kız - Gülseren Budayıcıoğlu
internetten indirim okuyum dedim bulamadım ya
Ben de baktım ama bulamadım abla. Geçen gün aldım... Merak etmiştim bayağı, güzel gidiyor şuanlık.
Devlet mekanizmasının bürokrasi işleyişini taşlayan çok güzel bir taşlama kitabıdır, o yüzden doğruca birincil anlamdan okumak yerine taşlama-sembolik olduğuna dikkat etmek gerek. Gerçekten de kitaptaki gibi bir bürokratik engeller olayı var devlet işlerinde ve hatta birçok alanda.Dava - Franz Kafka
Yine hiçbir şey anlamadan okuduğum kitaplarından biri. 80'li sayfalardayım, biri olayı anlatabilir mi?
Sembolik olarak bir yerlere gönderme olduğunu anladım ve zaten adamın her kitabı böyle neredeyse fakat ben okuduğum yere kadar taş çatlasa 1 tane gönderme gördüm.Devlet mekanizmasının bürokrasi işleyişini taşlayan çok güzel bir taşlama kitabıdır, o yüzden doğruca birincil anlamdan okumak yerine taşlama-sembolik olduğuna dikkat etmek gerek. Gerçekten de kitaptaki gibi bir bürokratik engeller olayı var devlet işlerinde ve hatta birçok alanda.
Sıradaki kitabım olabilir, kütüphanemde bekliyor ama sayfa sayısı aşırı korkutuyor.Karamazov Kardeşler - Fyodor Dostoyevski