Bunda MASUMLAR APARTMANI mı anlatıyorMadalyonun İçi / Gülseren Budayıcıoğlu
Evet, bu kitaptan uyarlama.Bunda MASUMLAR APARTMANI mı anlatıyor
Nasıl gidiyor kitap Safiye iyileşiyor mu sonundaEvet, bu kitaptan uyarlama.
No spoiler.Nasıl gidiyor kitap Safiye iyileşiyor mu sonunda
Şaka yapıyorsun dimi... Üzdün .... Yaa bari özelden yaz..No spoiler.
Kitaba daha iki gün önce başladım, yavaş yavaş okuyorum. 10 - 15 sayfa falan okudum. O yüzden bilmiyorum.Şaka yapıyorsun dimi... Üzdün .... Yaa bari özelden yaz..
Haa. .Tamam o zamana sana iyi okumalar.. Artık bir şeyler öğrenince haber verirsin...Kitaba daha iki gün önce başladım, yavaş yavaş okuyorum. 10 - 15 sayfa falan okudum. O yüzden bilmiyorum.
Hayatımın kitaplarından, belki de bir numarası öylesine yeri bende aşırı özel olan bir yapıttır Monte Kristo efsanesi, ismini duyunca bile içim ısındı, heyecanlandım... 1100-1200 küsür sayfanın bir bardak su gibi bir dikişte akıp geçtiği muhteşem bir hikaye, dram... 2021 kışında seneler sonra, bu kez İş Bankası çevirisiyle okumak kısmet olur umarım bana da.Monte Kristo | Alexandre Dumas
2008'de okumuştum en son, 12 yılın ardından farklı bir dilde okuyunca o zaman bu kitaptan aslında hiçbir şey anlamadığımı şimdi fark ettim.
Benim Türkiye'de okuduğum kitap yaklaşık 900 sayfaydı, şimdi ise en iyi ve en orjinal Almanca çevirisini kütüphaneden alıp okumaya başladım. Bazen uykum geliyor ama okumaya devam etmek istiyorum bende, okudukça okuyası geliyor insanın.Hayatımın kitaplarından, belki de bir numarası öylesine yeri bende aşırı özel olan bir yapıttır Monte Kristo efsanesi, ismini duyunca bile içim ısındı, heyecanlandım... 1100-1200 küsür sayfanın bir bardak su gibi bir dikişte akıp geçtiği muhteşem bir hikaye, dram... 2021 kışında seneler sonra, bu kez İş Bankası çevirisiyle okumak kısmet olur umarım bana da.
Sürekleyicilik bakımından hiçbir klasiğin bu kitap gibi akıcı olduğuna şahit olmadım, ne Sefiller ne Anna Karenina ne de bir başkası... Gözlerimi bozan kitapların başında geliyor. Edmond Dantes’in hikayesi her aklıma geldiğinde şu müzik zihnimde yankılanıyor, sanki tek kelime söz içermeden bu kitabı anlatırmış gibi gelir bana hep.Benim Türkiye'de okuduğum kitap yaklaşık 900 sayfaydı, şimdi ise en iyi ve en orjinal Almanca çevirisini kütüphaneden alıp okumaya başladım. Bazen uykum geliyor ama okumaya devam etmek istiyorum bende, okudukça okuyası geliyor insanın.