Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ali Yılmaz - Karanlık Vardiya'yı okuyorum şu an, yoğunluktan dolayı neredeyse 1 ay oldu başlayalı ama az kaldı bitirmeme. Bitirince Alper Canıgüz - Gizliajans'a başlamayı düşünüyorum.
Ağır bir kitap, baya da kalın. Konusu hoşuma gitti ama betimlemeleri çok fazla, sıkıyor doğrusu. Daha yeni başladım, bakalım yorumu bitirince yapacağım.
Baya övülen kitap, ince de kitap. Yarısını bitirdim, okuduğum en ilginç kitap olabilir. Sonu nasıl bitecek merak ediyorum doğrusu, bitince geniş yorum yapacağım.
Yaklaşık 5 aydır forumda yoktum bu sürede Sabahattin Ali'nin 5 kitabını okudum:
Kuyucaklı Yusuf
İçimizdeki Şeytan
Sırça Köşk (Kısa hikayeler kitabı bu)
Yeni Dünya
Gitmeden de Kürk Mantolu Madonna'yı okumuştum. Seviyorum Sabahattin Ali'nin anlatımını.
Edit: Bura okumaya devam edilen konusuymuş şuan bir kitap okumuyorum.
John Verdon-Fırtınada yanacaksın
bitirmeye az kaldı yazarın daha önceki kitaplarınıda okumuştum başarılı dedektif David Gurney in cinayetleri en ufak ayrıntısına kadar araştırdığı bir kitap cinayet romanı sevenlere tavsiye ederim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.