Sana izlettirmeye çalışan oğlana söyleme üzülmesin gariban @Forumdash ile biz uzattırmanın yolunu buluruzŞaşırdım valla fanatik arkadaşlarıma söyliyim de üzülsünler.
Sana izlettirmeye çalışan oğlana söyleme üzülmesin gariban @Forumdash ile biz uzattırmanın yolunu buluruzŞaşırdım valla fanatik arkadaşlarıma söyliyim de üzülsünler.
İlk 3 sezon muazzamdı dizi cw nin tartışmasız en iyi dizisidir
10 yıl daha devam edecek.
15 sezon harcamam ömrüme, bebeklikten gençliğe geçiş maşallah bu ne
Supernatural CW'nun yüz karasıdır.
İyi de 1 Nisan'a daha 1 hafta var.
CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adını
Sen de fandın neden önceden söylemedin Üzülme acını ben ve bacmla paylaşabilirsin @Çiğdem
DAHA TAŞ OLMUŞ
Şaşırdım valla fanatik arkadaşlarıma söyliyim de üzülsünler.
dizinin yerli versiyonu çekilirse bu oğlan oynasın demiştim ; orjinalinin biteceği haberi gelir gelmez Çiğdem oklavasıyla işe girişmiş 😱 😱 @xBUGRAx senin kanala al sbsv den alışıksın bu kitleye @dreamy @Dosi @vadikızı @Sherlock @Maskeli FedaiSana izlettirmeye çalışan oğlana söyleme üzülmesin gariban @Forumdash ile biz uzattırmanın yolunu buluruz
yapmazsan @denizz19 un saçlarını keserim bonişim bonoişim diye sevemezsin bir daha
kız sus bakayım valla seni bu adamla evlendiririm tam sevdiğin gibi iri yarı sert erkek gerçi @serhatt da göz koyar buna @Çiğdem @Forumdash @DarkLegenD @xBUGRAx @Dosi @Maskeli FedaiKeseceğin saç varmı kısa onun saçları
kız sus bakayım valla seni bu adamla evlendiririm tam sevdiğin gibi iri yarı sert erkek gerçi @serhatt da göz koyar buna @Çiğdem @Forumdash @DarkLegenD @xBUGRAx @Dosi @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 66062
kız sus bakayım valla seni bu adamla evlendiririm tam sevdiğin gibi iri yarı sert erkek gerçi @serhatt da göz koyar buna @Çiğdem @Forumdash @DarkLegenD @xBUGRAx @Dosi @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 66062
kız 40 yaşına geldin turşunu mu kurucaz 😱Bana nasıl kıyıpta vericen teyşozum yaa
kız 40 yaşına geldin turşunu mu kurucaz 😱
şu üçünü al o zaman 4.eşi de @Dosi bulsun sana onun oralardanTamam da bula bula bu Ayı pardon bu herifimi buldun
Oho fotoya üstünüze işeyen @Çiğdem i ekledim sonra sizi belinizden kavrayan @cookies @ozgur2113 @Maskeli Fedai yi editledim falan @Forumdash i ise nerenize şettirdiğimizi söylemiştim
??Oho fotoya üstünüze işeyen @Çiğdem i ekledim sonra sizi belinizden kavrayan @cookies @ozgur2113 @Maskeli Fedai yi editledim falan @Forumdash i ise nerenize şettirdiğimizi söylemiştim
ABV!Oho fotoya üstünüze işeyen @Çiğdem i ekledim sonra sizi belinizden kavrayan @cookies @ozgur2113 @Maskeli Fedai yi editledim falan @Forumdash i ise nerenize şettirdiğimizi söylemiştim
Tamam da bula bula bu Ayı pardon bu herifimi buldun
Kiz CW nin diğer dizisi riverdalede tarikat lideri bu adam çıktı nerede fetö ve cübbeli nerede bu adam hiç gerçekçi değil ama @Çiğdem safozu inanıp bu tarikata katılmaya gitmiş olabilir sonuçta sarışın ve memeli oğlanlar en büyük zaafı @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @Dosi @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Doğu @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx