Hayır Sadece izlicem diyip atıyorum ötelere
Hayır Rick'çiğimin öldüğü bölümü izlicem sadece
Çok güzel geberdi onu izle sonra bırak @DarkLegenD @dreamy @MasacRE @Harunnn60Sen onu izlemedinmi o bölümü
Hayır Sadece izlicem diyip atıyorum ötelere
Hayır Rick'çiğimin öldüğü bölümü izlicem sadece
Çok güzel geberdi onu izle sonra bırak @DarkLegenD @dreamy @MasacRE @Harunnn60Sen onu izlemedinmi o bölümü
Zaten öldüğü bölümü izleyip bırakcam Darly ve yamaçı al kapiştır bişeyler yap sen tek tek oyalan öyle
Tamam bu hafta sonu ben diğerini sende bunu hallet anlaşma yapalımZaten öldüğü bölümü izleyip bırakcam Darly ve yamaçı al kapiştır bişeyler yap sen tek tek oyalan öyle
Yooo ne alaka Ben bu hafta vampir dizisine başlıcamTamam bu hafta sonu ben diğerini sende bunu hallet anlaşma yapalım
Bizim goblindekı çocuğun dizisiymiydi oYooo ne alaka Ben bu hafta vampir dizisine başlıcam
Hayır izlemem Siz de bunu izleyeceğinize diziyi izleyin artık @Harunnn60@Forumdash Oyunu severdi bence hatta oyunun gazıyla twd e baslardı @DarkLegenD @dreamy İzlemek için senden link bekliyorlardı onları naptın @MasacRE de izler belki
2.Sezonada başladık vlla şimdi oyunu 1bölüm diye aktarıyorum yorumda ama 1 bölümü 2 saatsürüyor 4-5 videodan olusuyor Haliyle vaktimi 1 haftadır buna harcıyorum @Harunnn60 @ForumdashHayır izlemem Siz de bunu izleyeceğinize diziyi izleyin artık @Harunnn60
O zaman sana anlatıyorum TWD'de olanları hazır mısın Ne de olsa izleyeceğin yok senin2.Sezonada başladık vlla şimdi oyunu 1bölüm diye aktarıyorum yorumda ama 1 bölümü 2 saatsürüyor 4-5 videodan olusuyor Haliyle vaktimi 1 haftadır buna harcıyorum @Harunnn60 @Forumdash
@Harunnn60 hem izleyin diyor hem de link atmıyor anlayamıyorum kendisini.@Forumdash Oyunu severdi bence hatta oyunun gazıyla twd e baslardı @DarkLegenD @dreamy İzlemek için senden link bekliyorlardı onları naptın @MasacRE de izler belki
@DarkLegenD İle sizde izlciektiniz aslında ama @Harunnn60 tek bana izletti Ya önce öncü birlik olalım istedi@Harunnn60 hem izleyin diyor hem de link atmıyor anlayamıyorum kendisini.
Hhaha Ayy sus bee 😱😱😱 Diğer pazartesiye kadar toparlıcamO zaman sana anlatıyorum TWD'de olanları hazır mısın Ne de olsa izleyeceğin yok senin
Ben de izlemedim hala, artık boşum yarın izliyorum son bölümüHhaha Ayy sus bee 😱😱😱 Diğer pazartesiye kadar toparlıcam
Bu oyun hızımı kesti benim ama diğer pazartesiye akdar toparlarız inş bir başlasam gerisi kolay zatenBen de izlemedim hala, artık boşum yarın izliyorum son bölümü
Pazartesi büyük sezon finali var abla yetişmeye çalış. 😱 Ben de son bölümle ilgili büyük spoiler öğrendim biraz izleme şevkim kesildi ama yetişeceğim yarın günceleBu oyun hızımı kesti benim ama diğer pazartesiye akdar toparlarız inş bir başlasam gerisi kolay zaten
Tövbe bismillah bu pazartesimi sezon fınalı 😱😱😱 @Harunnn60 @MasacREPazartesi büyük sezon finali var abla yetişmeye çalış. 😱 Ben de son bölümle ilgili büyük spoiler öğrendim biraz izleme şevkim kesildi ama yetişeceğim yarın güncele
Evet ne ara bitti sezon dimi.
@MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD Biriside bu pazartesi dizi bitiyor demiyor diğer pazartesiye yetişirim derken Bu hafta sonu hallederiz ozaman bugün yarın Bu dizi bitince hemen siliyorlar o sitedende yok ederlerEvet ne ara bitti sezon dimi.
Acele etmeyin ya diğer sezonla beraber izlersinizEvet ne ara bitti sezon dimi.
Sen bu pazartesi biticek deseydin izlerdim ben diğer pazartesine olucak bölüme toparlarım diye düşünüyordumAcele etmeyin ya diğer sezonla beraber izlersiniz
15. bölüm deyip duyuyoruz, kaç bölüm oluyor Twd, 9 sezondur izliyorsun hala öğrenemedin miSen bu pazartesi biticek deseydin izlerdim ben diğer pazartesine olucak bölüme toparlarım diye düşünüyordum
@Forumdash ın zibidi Çağatayını seninde TWD ni pazartesiye kadar halledicem sizi Birde @Harunnn60 ın da oyunu var hepsini halledecez inş