Aaa vlla o aklıma hiç gelmedi Biticek olmasıda iyi aslında ben kaçıncı bölümdeyim darly dövüş bölümü diyordun o kaçıncı bölümdü15. bölüm deyip duyuyoruz, kaç bölüm oluyor Twd, 9 sezondur izliyorsun hala öğrenemedin mi
Aaa vlla o aklıma hiç gelmedi Biticek olmasıda iyi aslında ben kaçıncı bölümdeyim darly dövüş bölümü diyordun o kaçıncı bölümdü15. bölüm deyip duyuyoruz, kaç bölüm oluyor Twd, 9 sezondur izliyorsun hala öğrenemedin mi
13'dü galiba, yazıklar olsun 3 haftadır izlemiyor musunAaa vlla o aklıma hiç gelmedi Biticek olmasıda iyi aslında ben kaçıncı bölümdeyim darly dövüş bölümü diyordun o kaçıncı bölümdü
Aaa 2 bölüm izleyince sezon finalndeyim işte azmış neyseki13'dü galiba, yazıklar olsun 3 haftadır izlemiyor musun
@MasacRE @Harunnn60 @DarkLegenD Biriside bu pazartesi dizi bitiyor demiyor diğer pazartesiye yetişirim derken Bu hafta sonu hallederiz ozaman bugün yarın Bu dizi bitince hemen siliyorlar o sitedende yok ederler
İzledim TWD’nin en iyi 5 bölümü arasına girer bu bölüm rahatlıkla özellikle malum sahneler. @Çiğdem gerçekten ertelenmeyi hak etmeyecek bir bölüm olmuş.Acele etmeyin ya diğer sezonla beraber izlersiniz
Hele şükür, yorumunu da yap konuya yalnız Yok birkaç sene ertetelesin @Çiğdem oyunu izlemek daha önemliİzledim TWD’nin en iyi 5 bölümü arasına girer bu bölüm rahatlıkla özellikle malum sahneler. @Çiğdem gerçekten ertelenmeyi hak etmeyecek bir bölüm olmuş.
Yapıyorum hemen.Hele şükür, yorumunu da yap konuya yalnız Yok birkaç sene ertetelesin @Çiğdem oyunu izlemek daha önemli
Hele şükür, yorumunu da yap konuya yalnız Yok birkaç sene ertetelesin @Çiğdem oyunu izlemek daha önemli
13 izledim yarında 14 15 izleyip pazartesine hazır oluruzİzledim TWD’nin en iyi 5 bölümü arasına girer bu bölüm rahatlıkla özellikle malum sahneler. @Çiğdem gerçekten ertelenmeyi hak etmeyecek bir bölüm olmuş.