25 42 diyelim2 yıl fazla saydın, net sayı isterim.![]()
25 42 diyelim2 yıl fazla saydın, net sayı isterim.![]()
İkinizi de kınım kınım ve esefle kınıyorum
Düşene tekme vurmayan adam
O kirli dudaklarını sil önce@Çiğdem
Supernatural CW'nun yüz karasıdır.
Dizi biterse kanalı kapatmayı düşünüyoruz beeSupernaturel CW'nun yüz karasıdır.![]()
Şaka mı yoksa ciddi bir haber mi bu?Dizi biterse kanalı kapatmayı düşünüyoruz bee![]()
Şaka mı yoksa ciddi bir haber mi bu?![]()
Kapatmayı düşünen @Forumdash ile bizDizi biterse kanalı kapatmayı düşünüyoruz bee![]()
CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adınıSupernatural CW'nun yüz karasıdır.![]()
Sen de fandın neden önceden söylemedinİyi de 1 Nisan'a daha 1 hafta var.![]()
Başimiza çaldık zaten 15 sezondur başimizin üstünde@Çiğdem ile alın başınıza çalın dizinizi.![]()
Bu kadar yüksek kaliteli bir dizinin fanı olmaya ömrüm yetmezdi yoksa hay hay.CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adını
Sen de fandın neden önceden söylemedinÜzülme acını ben ve bacmla paylaşabilirsin
@Çiğdem
Demem zaten başlarsın yaş hesaplamayaBu kadar yüksek kaliteli bir dizinin fanı olmaya ömrüm yetmezdi yoksa hay hay.
Sakın bana 15 sezondur izliyorum deme.![]()
Ya sen Forumdaş'sın, kaliteli adamsın, övme şu diziyi.Başimiza çaldık zaten 15 sezondur başimizin üstünde![]()
Kaliteli oldugu için övüyorumYa sen Forumdaş'sın, kaliteli adamsın, övme şu diziyi.![]()
DAHA TAŞ OLMUŞ25 yaşlarda diziye başladı şimdi 42 yaşlarında@Forumdash @xemrexxx @MasacRE @serhatt @turkuazz @Harunnn60
![]()
ARAS BANA LAYIK BU HANZOYA DEĞİLBu dizi bittiğine göre Dean&Castiel out oldu çiğdemi çatlatacak yeni çifte geçiyoruz o zaman@Sherlock @DarkLegenD @Dosi @serhatt @MEnes @vadikızı @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 65998
@Çiğdem ile alın başınıza çalın dizinizi.![]()
Başimiza çaldık zaten 15 sezondur başimizin üstünde![]()
CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adını
Sen de fandın neden önceden söylemedinÜzülme acını ben ve bacmla paylaşabilirsin
@Çiğdem
İyi de 1 Nisan'a daha 1 hafta var.![]()
Hiçmi sıkılmadın, hiçmi boş sahneler yoktu.Demem zaten başlarsın yaş hesaplamaya![]()
Şaşırdım valla fanatik arkadaşlarıma söyliyim de üzülsünler.@mrt-06 Artık diziyi istediği yavaşlıkta yavas yavas izleyebilir nasılsa vagon için son durak@Forumdash
N'ayırHiçmi sıkılmadın, hiçmi boş sahneler yoktu.![]()