25 42 diyelim Dizide yaşlanmıs adam ama yaş olarak görüntü olarak değil @Forumdash @xemrexxx2 yıl fazla saydın, net sayı isterim.
25 42 diyelim Dizide yaşlanmıs adam ama yaş olarak görüntü olarak değil @Forumdash @xemrexxx2 yıl fazla saydın, net sayı isterim.
İkinizi de kınım kınım ve esefle kınıyorum
Düşene tekme vurmayan adam
O kirli dudaklarını sil önce @Çiğdem
Supernatural CW'nun yüz karasıdır.@DarkLegenD da bizim kadar CW ci ama ne yaptığı belli değil
Dizi biterse kanalı kapatmayı düşünüyoruz beeSupernaturel CW'nun yüz karasıdır.
Şaka mı yoksa ciddi bir haber mi bu?Dizi biterse kanalı kapatmayı düşünüyoruz bee
Şaka mı yoksa ciddi bir haber mi bu?
Kapatmayı düşünen @Forumdash ile bizDizi biterse kanalı kapatmayı düşünüyoruz bee
CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adınıSupernatural CW'nun yüz karasıdır.
Sen de fandın neden önceden söylemedin Üzülme acını ben ve bacmla paylaşabilirsin @Çiğdemİyi de 1 Nisan'a daha 1 hafta var.
Başimiza çaldık zaten 15 sezondur başimizin üstünde@Çiğdem ile alın başınıza çalın dizinizi.
Bu kadar yüksek kaliteli bir dizinin fanı olmaya ömrüm yetmezdi yoksa hay hay.CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adını
Sen de fandın neden önceden söylemedin Üzülme acını ben ve bacmla paylaşabilirsin @Çiğdem
Demem zaten başlarsın yaş hesaplamayaBu kadar yüksek kaliteli bir dizinin fanı olmaya ömrüm yetmezdi yoksa hay hay.
Sakın bana 15 sezondur izliyorum deme.
Ya sen Forumdaş'sın, kaliteli adamsın, övme şu diziyi.Başimiza çaldık zaten 15 sezondur başimizin üstünde
Kaliteli oldugu için övüyorum Ayrıca bu gazla çalişmam ben beğenmedim bu gazıYa sen Forumdaş'sın, kaliteli adamsın, övme şu diziyi.
DAHA TAŞ OLMUŞ25 yaşlarda diziye başladı şimdi 42 yaşlarında @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @serhatt @turkuazz @Harunnn60
ARAS BANA LAYIK BU HANZOYA DEĞİL @ÇiğdemBu dizi bittiğine göre Dean&Castiel out oldu çiğdemi çatlatacak yeni çifte geçiyoruz o zaman @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @serhatt @MEnes @vadikızı @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 65998
@Çiğdem ile alın başınıza çalın dizinizi.
Başimiza çaldık zaten 15 sezondur başimizin üstünde
CW'nin yüz akıdır. Besmeleyle anmalısın adını
Sen de fandın neden önceden söylemedin Üzülme acını ben ve bacmla paylaşabilirsin @Çiğdem
İyi de 1 Nisan'a daha 1 hafta var.
Hiçmi sıkılmadın, hiçmi boş sahneler yoktu.Demem zaten başlarsın yaş hesaplamaya
Şaşırdım valla fanatik arkadaşlarıma söyliyim de üzülsünler.@mrt-06 Artık diziyi istediği yavaşlıkta yavas yavas izleyebilir nasılsa vagon için son durak @Forumdash
N'ayır Boş sahneleri komediyle süslüyorlarHiçmi sıkılmadın, hiçmi boş sahneler yoktu.