- Reaksiyon puanı
- 29,797
- Puanı
- 1,059
Oohhhh, attır göbecikleri @xemrexxxŞom ağzım yüzünden hep
@xemrexxx Supernatural konusunda kınaları hertarafına bolca yakarak gidip uyudu zaten
Oohhhh, attır göbecikleri @xemrexxxŞom ağzım yüzünden hep
@xemrexxx Supernatural konusunda kınaları hertarafına bolca yakarak gidip uyudu zaten
10 yıl daha devam edecek.Ne çabuk. Beklenmeyen bir erken final.
Reytingleri hala iyi aslında şaşırdım. Darısı @Harunnn60'un dizisinin başına.
Şom ağzım yüzünden hep
İlk 3 sezon muazzamdı dizi cw nin tartışmasız en iyi dizisidir
Şükürler olsun.
Bu dizi nasıl bu kadar fana sahip şaşıyorum...
Bu dizi bittiğine göre Dean&Castiel out oldu çiğdemi çatlatacak yeni çifte geçiyoruz o zaman @Sherlock @DarkLegenD @Dosi @serhatt @MEnes @vadikızı @Maskeli Fedai @Aserat @xBUGRAx @dreamy10 yıl daha devam edecek.
Bu dizi başladığında 22 yaşinda olan @Çiğdem 15 sene sonunda 27 yaşında olduğunu söylüyor sen önce bunu açıkla 111!!!1!1!1!2!2?2?2?!?1?!22!!7 bölüm dayanabilmiştim, 15 sezon dayanan insanın alnından öperim.
Bunadığı için kendisi de bilmiyor kaç yaşında olduğunu. En az 40 vardır.Bu dizi başladığında 22 yaşinda olan @Çiğdem 15 sene sonunda 27 yaşında olduğunu söylüyor sen önce bunu açıkla 111!!!1!1!1!2!2?2?2?!?1?!22!!
Bunadığı için kendisi de bilmiyor kaç yaşında olduğunu. En az 40 vardır.
@Forumdash abiciğimle biz sizden gencizBu dizi başladığında 22 yaşinda olan @Çiğdem 15 sene sonunda 27 yaşında olduğunu söylüyor sen önce bunu açıkla 111!!!1!1!1!2!2?2?2?!?1?!22!!
Yeni çift nasıl@Forumdash abiciğimle biz sizden genciz
Medet vurur onları saade bile bırakmaz ayollYeni çift nasıl
Vampir dizlerimiz bitti önce yavas yavas bitiyoruz yeni dizilerde tat vermiyor @ForumdashHabere şok oldum bu arada. Neden böyle bir karar vermişler @Çiğdem @Forumdash
Bende bu yorumuna şaşırdım Atacan izlerken bende izleyebilsem keşke diyordun ayoll 😱😱😱 @xemrexxx @ForumdashŞükürler olsun.
Şükürler olsun.
İkinizi de kınım kınım ve esefle kınıyorum
Düşene tekme vurmayan adamNe çabuk. Beklenmeyen bir erken final.
Reytingleri hala iyi aslında şaşırdım. Darısı @Harunnn60'un dizisinin başına.
O kirli dudaklarını sil önce @Çiğdem7 bölüm dayanabilmiştim, 15 sezon dayanan insanın alnından öperim.
15 sezon harcamam ömrüme, bebeklikten gençliğe geçiş maşallah bu neBende bu yorumuna şaşırdım Atacan izlerken bende izleyebilsem keşke diyordun ayoll 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash
25 yaşlarda diziye başladı şimdi 42 yaşlarında @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @serhatt @turkuazz @Harunnn6015 sezon harcamam ömrüme, bebeklikten gençliğe geçiş maşallah bu ne
@DarkLegenD da bizim kadar CW ci ama ne yaptığı belli değilİkinizi de kınım kınım ve esefle kınıyorum
Düşene tekme vurmayan adam
O kirli dudaklarını sil önce @Çiğdem
2 yıl fazla saydın, net sayı isterim.25 yaşlarda diziye başladı şimdi 42 yaşlarında @Forumdash @xemrexxx @MasacRE @serhatt @turkuazz @Harunnn60