Gain Şahsiyet - Dizi Yorumları

S01 - B0203

Dizinin müzikleri 2.bölümle kendini hissettiriyor
Gece klubu sahnesinde çalan müzikler şahaneydi.
Şebnem Bozoklunun rolünü sevemedim. Oynayamıyor bence
Sanki komediye yöenlik bi isim. Şu Deva oğlan kızlarla kapişir güzellik olarak
Diziye tarzıyla renk katıyor ama ne rolü ne de oyunculuğu var. Şimdilik böyle gidiyor. İlerde nolurbilemem. Dedesine yardımcı olursa işte o zaman gözüme girer

Gazeteci oğlan da DJ mi yoksa gazeteci mi belli değil
Şimdilik pasif ilerliyor.

Cansu Dere'nin rüyaları yada düşünceleri harika
Rüyasında boğa görme sahnesi bana Hannibal'daki geyiği hatırlattı
@destere

Agah beyin kalp krizi geçirdim deyip, kızına sevgilimin yanından sevişmeden geliyorum deme sahnesi sesli güldürdü

Ben severmiyim bu diziyi sen bilirsin

rüyasında boğayı delik deşik ediyordu kadın

şebnem bozoklunun rolünü sevdim ben... psikolojisi dağılmış bir kadını iyi canlandırıyor, dediğin sap deva ise dedeyle iyi anlaşacak gibi

Son düzenleme:
Ben severmiyim bu diziyi sen bilirsin
bu akşam ilk bölüm yorumunu bekliyoruz senden,,, biz izliyorsak sen mecburen izlemelisin kırk yılda bir yerli dizi izliyorum beni tek başına bırakacak değilsin heralde ? sakın yan çizme

rüyasında boğayı delik deşik ediyordu kadın

şebnem bozoklunun rolünü sevdim ben psikolojisi dağılmış bir kadını iyi vanlandırıyor dediğin sap deva ise dedeyle iyi anlaşacak gibi
Şebneme dediğimgibi ısınamadım
Ama dizi çok klass
Senaryo wow dedirtmedi ama oyunculuk, çekim, müzikler harika bi seyir zevki

Şebneme dediğimgibi ısınamadım
Ama dizi çok klass
Senaryo wow dedirtmedi ama oyunculuk, çekim, müzikler harika bi seyir zevki
nevranın serseri kılıklı sap gazeteciyle konuştuğu eğlence mekanının olduğu sahnelerde çok sıkıldım onun haricinde sıkıldığım sahne yok ? birde 1 saat süreside bize uygun yani her türlü izlenir oyuncular kaliteli senaryo kaliteli (tabi bozmazsa ) bundan iyisi şamda kayısı

Dizinin süresi 1 saat bile değil
3.bölüm 50dkdı

Dizinin süresi 1 saat bile değil
3.bölüm 50dkdı
bu akşam ilk bölüm yorumunu bekliyoruz senden,,, biz izliyorsak sen mecburen izlemelisin kırk yılda bir yerli dizi izliyorum beni tek başına bırakacak değilsin heralde ? sakın yan çizme
Aaa zaten sırf sizinle dizi heyetimiz bozulmasın diye izleyecem ayoll yoksa türk dizisine netten hiç bakmadım

Yarın gelecek yorumlarım

Aaa vlla öncelik sizin için başladım @Forumdash @destere yoksa net dizisi hiç izlemedim bu güne kadar heyetimiz bozulmasın diye
ve diğer izleyenlerden @Sherlock @MasacRE- @Menes falanda bakıyordur sanırım

1.Bölüm tutuktu ama 2.bölüm çok iyiydi yanı 2.bölümle birlikte bende severek izledim 3.bölümde öyle , Haluk çok iyi oynuyor büyük Yeşilçam ustalarını ayırırsak Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer çok iyiler günümüzde oynayanlardan

@xemrexxx Ulan İstanbul da olan kadınıda burdaydı oda izler ama gereksizdi
Cansu Dere zaten figuran gibi takılıyordu çok rahatsız olmadım böyle iyi

Haluğun 2.Bölüm sonunda adam öldürmesi sonra esir tuttuğu adama asansörü bozucan diye o sahneler çok iyiydi
Ek olarak Necip Memili de çok iyi oynuyor dizide en iyi oynayan iki oyuncu bunlardı hatta tek

İşte bu
3.bölümü izlemişsin bi çırpıda
Dip'i de izlermiyiz bu cuma? @destere

harikasın tek günde üç bölüm birden tüketmişsin

asansör sahnesinden bahsetmen iyi oldu orda haluk bilginerin söylediği bir söz vardı çok gülmüştüm

tembelliğinden ölümü seçtin diyordu asansöre binecek ne vardı merdivenden inseydin ya

İşte bu
3.bölümü izlemişsin bi çırpıda
Dip'i de izlermiyiz bu cuma? @destere
şimdi baktım oyunculara neslihanım varmış
ama yanında ilker kaleliyede tahammül edeceğiz
konu olarak ilginç bir konu ama sanki ilker kalelinin daha önce oynadığı poyraz karayeldeki psikolojisi bozuk karaktere yakın bir karakter seçilmiş gibi

Bana da çok yakın roller gibi geldi. 2 oyuncuyu da sevmem ama diziye bakasım var

hah işte o diziydi
orda fikret kuşkan başroldeydi o vatandaşta kaliteli bir oyuncu ama pek göremiyorum son zamanlarda yada ben rastlayamadım
O dizi ilk 5 bölüm harikaydı ama sonra cıvıtmıştı
Fikret'in son zamanlarda bi dizisi vardı kanal D de ama kalktı

O dizi ilk 5 bölüm harikaydı ama sonra cıvıtmıştı
Fikret'in son zamanlarda bi dizisi vardı kanal D de ama kalktı
bizim yerliler zaten genelde sonradan cıvıtır
giriş güzeldirde gelişme ve sonuçta hayır yoktur

ben Tabula Rasa izlemeye gidiyorum siz @Çiğdem- le süper portakalmı izlersiniz artık yoksa okçu oğlanmı izlersiniz size kalmış umrumda değil
)