Gain Şahsiyet - Dizi Yorumları

S01 - B0203

Dizinin müzikleri 2.bölümle kendini hissettiriyor :X Gece klubu sahnesinde çalan müzikler şahaneydi.
Şebnem Bozoklunun rolünü sevemedim. Oynayamıyor bence(b) Sanki komediye yöenlik bi isim. Şu Deva oğlan kızlarla kapişir güzellik olarak:A Diziye tarzıyla renk katıyor ama ne rolü ne de oyunculuğu var. Şimdilik böyle gidiyor. İlerde nolurbilemem. Dedesine yardımcı olursa işte o zaman gözüme girer:A

Gazeteci oğlan da DJ mi yoksa gazeteci mi belli değil :X Şimdilik pasif ilerliyor.

Cansu Dere'nin rüyaları yada düşünceleri harika :X Rüyasında boğa görme sahnesi bana Hannibal'daki geyiği hatırlattı:A @destere

Agah beyin kalp krizi geçirdim deyip, kızına sevgilimin yanından sevişmeden geliyorum deme sahnesi sesli güldürdü :A

S01 - B0203

Dizinin müzikleri 2.bölümle kendini hissettiriyor :X Gece klubu sahnesinde çalan müzikler şahaneydi.
Şebnem Bozoklunun rolünü sevemedim. Oynayamıyor bence(b) Sanki komediye yöenlik bi isim. Şu Deva oğlan kızlarla kapişir güzellik olarak:A Diziye tarzıyla renk katıyor ama ne rolü ne de oyunculuğu var. Şimdilik böyle gidiyor. İlerde nolurbilemem. Dedesine yardımcı olursa işte o zaman gözüme girer:A

Gazeteci oğlan da DJ mi yoksa gazeteci mi belli değil :X Şimdilik pasif ilerliyor.

Cansu Dere'nin rüyaları yada düşünceleri harika :X Rüyasında boğa görme sahnesi bana Hannibal'daki geyiği hatırlattı:A @destere

Agah beyin kalp krizi geçirdim deyip, kızına sevgilimin yanından sevişmeden geliyorum deme sahnesi sesli güldürdü :A
Ben severmiyim bu diziyi sen bilirsin :A :A :A

S01 - B0203

rüyasında boğayı delik deşik ediyordu kadın :)
şebnem bozoklunun rolünü sevdim ben... psikolojisi dağılmış bir kadını iyi canlandırıyor, dediğin sap deva ise dedeyle iyi anlaşacak gibi :)

Son düzenleme:
rüyasında boğayı delik deşik ediyordu kadın :)
şebnem bozoklunun rolünü sevdim ben psikolojisi dağılmış bir kadını iyi vanlandırıyor dediğin sap deva ise dedeyle iyi anlaşacak gibi :)
Şebneme dediğimgibi ısınamadım:( Ama dizi çok klass:X Senaryo wow dedirtmedi ama oyunculuk, çekim, müzikler harika bi seyir zevki:X

Şebneme dediğimgibi ısınamadım:( Ama dizi çok klass:X Senaryo wow dedirtmedi ama oyunculuk, çekim, müzikler harika bi seyir zevki:X
nevranın serseri kılıklı sap gazeteciyle konuştuğu eğlence mekanının olduğu sahnelerde çok sıkıldım onun haricinde sıkıldığım sahne yok ? birde 1 saat süreside bize uygun yani her türlü izlenir oyuncular kaliteli senaryo kaliteli (tabi bozmazsa ) bundan iyisi şamda kayısı :)

nevranın serseri kılıklı sap gazeteciyle konuştuğu eğlence mekanının olduğu sahnelerde çok sıkıldım onun haricinde sıkıldığım sahne yok ? birde 1 saat süreside bize uygun yani her türlü izlenir oyuncular kaliteli senaryo kaliteli (tabi bozmazsa ) bundan iyisi şamda kayısı :)
Dizinin süresi 1 saat bile değil:A 3.bölüm 50dkdı:A

Dizinin süresi 1 saat bile değil:A 3.bölüm 50dkdı:A
bu akşam ilk bölüm yorumunu bekliyoruz senden,,, biz izliyorsak sen mecburen izlemelisin kırk yılda bir yerli dizi izliyorum beni tek başına bırakacak değilsin heralde ? sakın yan çizme :)
Aaa zaten sırf sizinle dizi heyetimiz bozulmasın diye izleyecem ayoll yoksa türk dizisine netten hiç bakmadım :bhr:

Yarın gelecek yorumlarım :A :A :A

yerli diziler konusu nerdeydi uzun zamandır uğramadığım için adresi kaybettim :)
benim cansuya( nevraya ilk bölüm neler neler söyledi kazmalar :) ağza alınmayacak küfürler ediyorlar şom ağızlılar
tuvalet sohbetinde
-''s..tirip gitsin'' diyenmi dersin
s..tirmeden gitmesin bir zahmet '' diyenmi ararsın:) lanet olasıcalar herşeyi saydırıyorlar nevrama

komserde yakışmış bayağı bizim hanımın çiftliğindeki ramazandan iyi komser olurmuş :)
ama asıl diziye renk ve kalite katan tabiki hafıza özürlü amcamız haluk bilginer :)

alzheimer li ifot teyzenin olduğu sahnelerde güzeldi o kadar mükemmel çekilmiştiki harikaydı :)

@Çiğdem- bir an önce başlasın diziye yoksa spoiler vermeye devam edeceğim :)

S01 - B0203

Aaa vlla öncelik sizin için başladım @Forumdash @destere yoksa net dizisi hiç izlemedim bu güne kadar heyetimiz bozulmasın diye :bhr: ve diğer izleyenlerden @Sherlock @MasacRE- @Menes falanda bakıyordur sanırım :A

1.Bölüm tutuktu ama 2.bölüm çok iyiydi yanı 2.bölümle birlikte bende severek izledim 3.bölümde öyle , Haluk çok iyi oynuyor büyük Yeşilçam ustalarını ayırırsak Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer çok iyiler günümüzde oynayanlardan :bhr:

@xemrexxx Ulan İstanbul da olan kadınıda burdaydı oda izler ama gereksizdi :A Cansu Dere zaten figuran gibi takılıyordu çok rahatsız olmadım böyle iyi :A

Haluğun 2.Bölüm sonunda adam öldürmesi sonra esir tuttuğu adama asansörü bozucan diye o sahneler çok iyiydi :F Ek olarak Necip Memili de çok iyi oynuyor dizide en iyi oynayan iki oyuncu bunlardı hatta tek :A

Aaa vlla öncelik sizin için başladım @Forumdash @destere yoksa net dizisi hiç izlemedim bu güne kadar heyetimiz bozulmasın diye :bhr: ve diğer izleyenlerden @Sherlock @MasacRE- @MEnes falanda bakıyordur sanırım :A

1.Bölüm tutuktu ama 2.bölüm çok iyiydi yanı 2.bölümle birlikte bende severek izledim 3.bölümde öyle , Haluk çok iyi oynuyor büyük Yeşilçam ustalarını ayırırsak Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer çok iyiler günümüzde oynayanlardan :bhr:

@xemrexxx Ulan İstanbul da olan kadınıda burdaydı oda izler ama gereksizdi :A Cansu Dere zaten figuran gibi takılıyordu çok rahatsız olmadım böyle iyi :A

Haluğun 2.Bölüm sonunda adam öldürmesi sonra esir tuttuğu adama asansörü bozucan diye o sahneler çok iyiydi :F Ek olarak Necip Memili de çok iyi oynuyor dizide en iyi oynayan iki oyuncu bunlardı hatta tek :A
İşte bu :Z 3.bölümü izlemişsin bi çırpıda:X Dip'i de izlermiyiz bu cuma? @destere

Aaa vlla öncelik sizin için başladım @Forumdash @destere yoksa net dizisi hiç izlemedim bu güne kadar heyetimiz bozulmasın diye :bhr: ve diğer izleyenlerden @Sherlock @MasacRE- @MEnes falanda bakıyordur sanırım :A

harikasın tek günde üç bölüm birden tüketmişsin :)
asansör sahnesinden bahsetmen iyi oldu orda haluk bilginerin söylediği bir söz vardı çok gülmüştüm :)
tembelliğinden ölümü seçtin diyordu asansöre binecek ne vardı merdivenden inseydin ya :)

İşte bu :Z 3.bölümü izlemişsin bi çırpıda:X Dip'i de izlermiyiz bu cuma? @destere
şimdi baktım oyunculara neslihanım varmış:) ama yanında ilker kaleliyede tahammül edeceğiz :) konu olarak ilginç bir konu ama sanki ilker kalelinin daha önce oynadığı poyraz karayeldeki psikolojisi bozuk karaktere yakın bir karakter seçilmiş gibi :)

şimdi baktım oyunculara neslihanım varmış:) ama yanında ilker kaleliyede tahammül edeceğiz :) konu olarak ilginç bir konu ama sanki ilker kalelinin daha önce oynadığı poyraz karayeldeki psikolojisi bozuk karaktere yakın bir karakter seçilmiş gibi :)
Bana da çok yakın roller gibi geldi. 2 oyuncuyu da sevmem ama diziye bakasım var:X

hah işte o diziydi:) orda fikret kuşkan başroldeydi o vatandaşta kaliteli bir oyuncu ama pek göremiyorum son zamanlarda yada ben rastlayamadım :)
O dizi ilk 5 bölüm harikaydı ama sonra cıvıtmıştı :X Fikret'in son zamanlarda bi dizisi vardı kanal D de ama kalktı:X

O dizi ilk 5 bölüm harikaydı ama sonra cıvıtmıştı :X Fikret'in son zamanlarda bi dizisi vardı kanal D de ama kalktı:X
bizim yerliler zaten genelde sonradan cıvıtır :) giriş güzeldirde gelişme ve sonuçta hayır yoktur :)
ben Tabula Rasa izlemeye gidiyorum siz @Çiğdem- le süper portakalmı izlersiniz artık yoksa okçu oğlanmı izlersiniz size kalmış umrumda değil :))