TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

Aaaa ben bu fotoyu bura için çekmemiştim 1 hafta önce çektim o zamanlar program daveti almamıştım.
Evet seni bayağı övdüm o kısmamı takıldın.

Hahaha fena anlamda dedim zaten.

Aaaa ben bu fotoyu bura için çekmemiştim 1 hafta önce çektim o zamanlar program daveti almamıştım.
Evet seni bayağı övdüm o kısmamı takıldın.

Hahaha fena anlamda dedim zaten.
Güzel övmüşsün ama adımın geçtiği 4 itirafın üstünü örtememiş. Bi' dahakine artık.

Hangi konuya etiket yaptım la seni

Haziranda görüşürüz konusuna etiketlemişsin. @Harunnn60 'da sende etiket yaptınız.

O değilde senim reyting yarışma başlıyormuş isteyen beğensin demişsin ama etkisi olmamış. Söndü galiba etkin forumda tatlım
Bi @S.G.A.T. beğenmiş oda Azeri zaten ne demek istediğini anlamamıştır.

Kimse görmemiştir o yazdığımı ondan beğenmemiştir
ben bir başlatsam birçok kişi destek verir rahat ol
havamın sönmesini buna bağlamış olman

Lanlı konuşmanın hakaret seviyesini veya empatinin ne gerektirdiğini tartışan yok ama. Zaten önyargılı olmamak farklı görüşlere saygı duymak anlamına da geliyor.

İnsanın ne dediğini anlamadan empati yapamazsın zaten. İletişim kurmak için önce konuşmak ve birbirini anlamak gerekir. Empati bunlardan sonra yapılır dimi.

Konuyu Dark'tan, vadicilere oradan da dini meselelere getirmen mesajların absürtlüğünü ortaya seriyor zaten. Hakaret olduğunu iddia ediyorsan gider şikayet edersin. Her zaman yaptığın şey zaten.

Umarım bu yazılanları çok sevdiğim samimi olduğum insanlardan birileri yazmamıştır

Bazen farklı olayım derken dozunu kaçırdığın yerler oluyor. Bunu kabullen ve dikkat etmeye çalış.

Sezonu açtık şaka maka

Ahmet Çakar avatarını niye değiştirdin, bana bunun hesabını ver?

Sen nasıl bir kralsın? Forumdaki konuların dışına çıkılan mesajlar zaten bu forumu ayakta tutuyor. Hâlâ anlayamamışlar.