TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

Aaaa bir de @mrt-06 zamanlamasıda yanlış oldu ayoll tam iltifat mesajlarına geçmiştik ben şaka bir yana yakıştı diye gerçek düşüncemi söyledim sende benzer şey diyip saygı duyduğunu söyledin açıkcası teşekkür mesajı atması lazımdı :A :A :A
Kesinlikle modunu değiştirecek zamanı ayarlayamadı. :A Yine okları üstüne çekti. :A

Ahh destere yok iyi ki vlla biz yine goy goyu çabuk kestik destere bir de tuhaf lakap bulurdu @mrt-06 a başının etini yerdi ayoll :A :A :A
@destere olsa biz uykuya falan gidemezdik. :A İş hayatımın olmasına rastladı onun kaybolması benim işime geldi. :A Ama yoldaşım şayet dönerse döndüğünde sözüm olsun bir gece ortalığı sıvadan görülmez hale getireceğiz. :A

@destere olsa biz uykuya falan gidemezdik. :A İş hayatımın olmasına rastladı onun kaybolması benim işime geldi. :A Ama yoldaşım şayet dönerse döndüğünde sözüm olsun bir gece ortalığı sıvadan görülmez hale getireceğiz. :A
Kış ayına gelir diyecektim ama ilk defa habersiz gidiyor :(

Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. :A Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah. :A

@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies

AzkqJ7.jpg
@ozgur2113 hoş geldin olarak sana küpeli halimle selam diyorum. :A