TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

Erkekliği ayaklar altına aldığınız yetti. :A Artık bu savaştan geri dönüş yok. :A

Bir aşağıda daha iyisini de yaptım. :A

Şimdi de ona mı cilve yapıyorsun seni hoppa şey :A

Ben sevdim valla siz de alışırsınız zamanla. :A
Aaa ben özelden haftalar önce veto vermiştim zaten Atacana o biliyor ayoll :A :A :A

@Yiğitt Ve @MEnes dışında kimsenin görüşünü beğenmedim :A :A :A @Maskeli Fedai Kardeşim olmak istiyordu bir değerlendirmeye alalım ayoll :A :A :A

Aaa ben özelden haftalar önce veto vermiştim zaten Atacana o biliyor ayoll :A :A :A

@Yiğitt Ve @MEnes dışında kimsenin görüşünü beğenmedim :A :A :A @Maskeli Fedai Kardeşim olmak istiyordu bir değerlendirmeye alalım ayoll :A :A :A
Güldürdü atıyorum ama beğenmedim bu bakış açınızı. :D

Zaten ön yargılı insanları görmek için paylaştım bu fotoğrafı iyi oldu. :A

Seni kim beğensin be kenar paspası :A
Hhaha Eskiden benim kardeşimin ağzı süt kokardı sigara içkiye savaş açmıştı şimdi azar azar içki içtiğini söyleyip sigara canının çektiğini söylüyor :A

Eskiden benim kardeşim yaşına göre ağır giyinir ergenlerin aksine Zeki Müren dinlerdi şimdi küpe takıp Tilki Kızın ana okul şarkısını dinliyor sinemalarda hemde :F @mrt-06 @MEnes @xemrexxx @Yiğitt

Ç
Hhaha Eskiden benim kardeşimin ağzı süt kokardı sigara içkiye savaş açmıştı şimdi azar azar içki içtiğini söyleyip sigara canının çektiğini söylüyor :A

Eskiden benim kardeşim yaşına göre ağır giyinir ergenlerin aksine Zeki Müren dinlerdi şimdi küpe takıp Tilki Kızın ana okul şarkısını dinliyor sinemalarda hemde :F @mrt-06 @MEnes @xemrexxx @Yiğitt
Çocuğu kardeşin ilan ettiğinden beri yoldan çıkmaya başladı suç sende :A

Hhaha dalga geçiyoruz ayoll :A :A :A

Şaka bir yana yakışmış onaylamasamda :A :A :A @serhatt @MEnes
Dış görünüşe göre insanları yargılamayın lütfen ben küpe takınca karakterim de mi değişiyor yani? Sadece bir aksesuar bu.. :D Haa beğenmezsiniz tamam kabulümdür herkes beğenmek zorunda değil ama karakterimde bende bir değişim yok aynıyım. İşin taaa buralara kadar uzanması biraz olmadı yani. :D

Dış görünüşe göre insanları yargılamayın lütfen ben küpe takınca karakterim de mi değişiyor yani? Sadece bir aksesuar bu.. :D Haa beğenmezsiniz tamam kabulümdür herkes beğenmek zorunda değil ama karakterimde bende bir değişim yok aynıyım. İşin taaa buralara kadar uzanması biraz olmadı yani. :D
Canı saolsun Atacan kardeşimin. :A Onun yaptığı şeyler onu ilgilendirir, bize fikrimizi belirtip saygı duymak düşer. :A
Aaa tabi cnm karakterine bir şey diyemez kimse :bhr: Küpenin yakıştığını bizde görüyoruz ama güzel goy goy mağzemesi çıktı ciddi olmadımızı karakterin değişmediğine göre zaten biliyorsundur :A :A :A

Canı saolsun Atacan kardeşimin. :A Onun yaptığı şeyler onu ilgilendirir, bize fikrimizi belirtip saygı duymak düşer. :A
Bunu gönderiyorum sana yiğidim görmediysen diye. :A Benim kırmızı çizgilerim var bazı konularda. Onun dışında her şeye saygım sonsuz. :A

Hahahahah o durumda neler olur hiç bilemiyorum. :A O gün gelirse şayet farklı şeyler konuşuruz. :A :A
Aaaa bir de @mrt-06 zamanlamasıda yanlış oldu ayoll tam iltifat mesajlarına geçmiştik ben şaka bir yana yakıştı diye gerçek düşüncemi söyledim sende benzer şey diyip saygı duyduğunu söyledin açıkcası teşekkür mesajı atması lazımdı :A :A :A