Bir aşağıda daha iyisini de yaptım.Aaa @MEnes de iyi yorum yapmış bu aralar zaten baya ortak yönümüz çıkmaya başladı özellikle senin yanlış huylarına karşın![]()
![]()
![]()
Bir aşağıda daha iyisini de yaptım.Aaa @MEnes de iyi yorum yapmış bu aralar zaten baya ortak yönümüz çıkmaya başladı özellikle senin yanlış huylarına karşın![]()
![]()
![]()
Şimdi de ona mı cilve yapıyorsun seni hoppa şeyAaa @MEnes de iyi yorum yapmış bu aralar zaten baya ortak yönümüz çıkmaya başladı özellikle senin yanlış huylarına karşın![]()
![]()
![]()
Erkekliği ayaklar altına aldığınız yetti.Artık bu savaştan geri dönüş yok.
![]()
Ben sevdim valla siz de alışırsınız zamanla.Aaa @MEnes de iyi yorum yapmış bu aralar zaten baya ortak yönümüz çıkmaya başladı özellikle senin yanlış huylarına karşın![]()
![]()
![]()
Erkekliği ayaklar altına aldığınız yetti.Artık bu savaştan geri dönüş yok.
![]()
Bir aşağıda daha iyisini de yaptım.![]()
Şimdi de ona mı cilve yapıyorsun seni hoppa şey![]()
Aaa ben özelden haftalar önce veto vermiştim zaten Atacana o biliyor ayollBen sevdim valla siz de alışırsınız zamanla.![]()
Seni kim beğensin be kenar paspasıAaa ben özelden haftalar önce veto vermiştim zaten Atacana o biliyor ayoll![]()
![]()
@Yiğitt Ve @MEnes dışında kimsenin görüşünü beğenmedim![]()
![]()
@Maskeli Fedai Kardeşim olmak istiyordu bir değerlendirmeye alalım ayoll
![]()
![]()
![]()
Güldürdü atıyorum ama beğenmedim bu bakış açınızı.Aaa ben özelden haftalar önce veto vermiştim zaten Atacana o biliyor ayoll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hhaha Eskiden benim kardeşimin ağzı süt kokardı sigara içkiye savaş açmıştı şimdi azar azar içki içtiğini söyleyip sigara canının çektiğini söylüyorSeni kim beğensin be kenar paspası![]()
Olması gerekeni söylemek zorundayım bu benim görevim.Aaa ben özelden haftalar önce veto vermiştim zaten Atacana o biliyor ayoll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çocuğu kardeşin ilan ettiğinden beri yoldan çıkmaya başladı suç sendeHhaha Eskiden benim kardeşimin ağzı süt kokardı sigara içkiye savaş açmıştı şimdi azar azar içki içtiğini söyleyip sigara canının çektiğini söylüyor
Eskiden benim kardeşim yaşına göre ağır giyinir ergenlerin aksine Zeki Müren dinlerdi şimdi küpe takıp Tilki Kızın ana okul şarkısını dinliyor sinemalarda hemde@mrt-06 @MEnes @xemrexxx @Yiğitt
Aaa küpeni çıkar at diye yapıyoruz cnmGüldürdü atıyorum ama beğenmedim bu bakış açınızı.
Zaten ön yargılı insanları görmek için paylaştım bu fotoğrafı iyi oldu.![]()
Tilki Kız dinlemeye başladıktan sonra bu değişimler olmaya başladı şu kızı dinlemeyin diyorum boşuna demiyorum ayollÇ
Çocuğu kardeşin ilan ettiğinden beri yoldan çıkmaya başladı suç sende![]()
Dersin adam öldürmüşüm gibi yorumluyorsun.
Canı saolsun Atacan kardeşimin.
Dış görünüşe göre insanları yargılamayın lütfen ben küpe takınca karakterim de mi değişiyor yani? Sadece bir aksesuar bu..
Dış görünüşe göre insanları yargılamayın lütfen ben küpe takınca karakterim de mi değişiyor yani? Sadece bir aksesuar bu..Haa beğenmezsiniz tamam kabulümdür herkes beğenmek zorunda değil ama karakterimde bende bir değişim yok aynıyım. İşin taaa buralara kadar uzanması biraz olmadı yani.
![]()
Aaa tabi cnm karakterine bir şey diyemez kimseCanı saolsun Atacan kardeşimin.Onun yaptığı şeyler onu ilgilendirir, bize fikrimizi belirtip saygı duymak düşer.
![]()
Dış görünüşe göre insanları yargılamayın lütfen ben küpe takınca karakterim de mi değişiyor yani? Sadece bir aksesuar bu..Haa beğenmezsiniz tamam kabulümdür herkes beğenmek zorunda değil ama karakterimde bende bir değişim yok aynıyım. İşin taaa buralara kadar uzanması biraz olmadı yani.
![]()
Bunu gönderiyorum sana yiğidim görmediysen diye.Canı saolsun Atacan kardeşimin.Onun yaptığı şeyler onu ilgilendirir, bize fikrimizi belirtip saygı duymak düşer.
![]()
Ama saçınıda sarıya boyatırsa tüfekleri çıkarırız işteBunu gönderiyorum sana yiğidim görmediysen diye.Benim kırmızı çizgilerim var bazı konularda. Onun dışında her şeye saygım sonsuz.
![]()
Hahahahah o durumda neler olur hiç bilemiyorum.
Aaaa bir de @mrt-06 zamanlamasıda yanlış oldu ayoll tam iltifat mesajlarına geçmiştik ben şaka bir yana yakıştı diye gerçek düşüncemi söyledim sende benzer şey diyip saygı duyduğunu söyledin açıkcası teşekkür mesajı atması lazımdıHahahahah o durumda neler olur hiç bilemiyorum.O gün gelirse şayet farklı şeyler konuşuruz.
![]()
![]()