Tövbe de gıııı. Ondan yaptırmam.Ondan sonrası da Piercing herhalde..
Tövbe de gıııı. Ondan yaptırmam.Ondan sonrası da Piercing herhalde..
Küpeli erkeklere karşıyım yani hoş bulmuyorum ben. Tabi insan kendini nasıl mutlu ediyorsa öyle takılmalı, orası ayrı mevzu. Ben yakıştıramıyorum sadeceTeşekkürler Serhatcım. 😳
Abicim kardeşine çuval bile yakışır elhamdüllilah.
Aaaaa niye sevmezsin. 😱
İnşallah bir an önce olursunTeşekkürler Alpercim. Olunca söylerim ilk sana söylerim hatta.
Ben de taş istemiştim aslında ama adam sana halka daha çok yakışır dedi.
Duvar sarı değil beyaz ayrıca.
Umrumda değil hiçbiri.
Beklemeden başkasına gidebilirim ama sen dediğin an bırakırım onuSen bekle.
Yakışmış valla. İyi aile çocuğu çizgisinden asi çocuğa kayar gibi olmuş ama sırıtmamış.Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies
Teşekkürler Eraycım.Yakışmış valla. İyi aile çocuğu çizgisinden asi çocuğa kayar gibi olmuş ama sırıtmamış.
Süper olmuş bıyıkta yakışmışYeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies
@dreamy listede yokmuşsun. Sen de bak.Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
Deme şöyle Senin yüzünden mesaj stilimi değiştireceğim.Sağol güzel oğlan.
Tamam tamam demem.Deme şöyle Senin yüzünden mesaj stilimi değiştireceğim.
I ı beğenmedim. Küpe tarzım değil takanlara da sıcak bakmıyorum.Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
Ben de sen konuk oldun yeni sandım, günleri de karıştırdım köyde 😱
Sevmem küpeyi, çıkar bakayım
@Yiğitt beye katılıyorumKüpeli erkeklere karşıyım yani hoş bulmuyorum ben. Tabi insan kendini nasıl mutlu ediyorsa öyle takılmalı, orası ayrı mevzu. Ben yakıştıramıyorum sadece
Ne kadar geri kafalı insanlarsınız ya.
Aaa @MEnes de iyi yorum yapmış bu aralar zaten baya ortak yönümüz çıkmaya başladı özellikle senin yanlış huylarına karşınI ı beğenmedim. Küpe tarzım değil takanlara da sıcak bakmıyorum.
Erkekliği ayaklar altına aldığınız yetti. Artık bu savaştan geri dönüş yok.Ne kadar geri kafalı insanlarsınız ya.