Çok mesaj yazmamla alakalı olandır
Zaten onu eleştirdim ayrıca niye itiraf yaptım bilmiyorum ama evet haklısın zaten sende cevap veremedin neden yazıyorum bilmiyorum diye
Çok mesaj yazmamla alakalı olandır
Boş bir itiraf yapıldığı için boş bir yanıtla geçiştirdim gayet doğal olarakZaten onu eleştirdim ayrıca niye itiraf yaptım bilmiyorum ama evet haklısın zaten sende cevap veremedin neden yazıyorum bilmiyorum diye
Boş bir itiraf yapıldığı için boş bir yanıtla geçiştirdim gayet doğal olarak
İşsizlik zor bir şey be karşim.Aaa bir de forumdan sıkılıyorum ama niye çok yazıyormuşum itirafı varmış onu görmedim onu İnan ben de anlamıyorum sanırım çok boştayım şu ara
Bana iş bulsana yanındaGüzel bölüm olmuş. İtiraflarda yine bana bir şey olmadığı için uykulu gözlerle okudum resmen. Konuk yine iyiydi, samimi cevaplar vermiş. @Billy Kane de elitlik seziyordum oturduğu yeri öğrenince doğru sezdiğimi anlamış oldum. Ama verdiği pozlar sanki pek elitlik içermiyor gibi. Böyle Esencılıs (İstanbul'da olanlar bilir. ) vari pozlar vermiş, özellikle elde sigara olan. Eline sağlık bu arada. @Ahmed
İşsizlik zor bir şey be karşim.
Tarihçi benim yanımda ne iş yapacak sanki. Seni yapsam yapsam amele yaparım şantiyelerde kullanırız.Bana iş bulsana yanında
Şantiyenin tarihini anlatırım sizeTarihçi benim yanımda ne iş yapacak sanki. Seni yapsam yapsam amele yaparım şantiyelerde kullanırız.
O tarihe girersek ohooo. Biz daha şantiyeye girince çıkamıyoruz bir de tarihine mi gireceğiz.Şantiyenin tarihini anlatırım size
Ne yılanlığımı gördün aşk olsun, @xBUGRAx ile kavgalarımız tatlı sertti. Fotoğraflarına bayıldım çok havalısın. @Billy Kane
Cevaplar güzel olmuş emeğinize sağlık. @Ahmed
Oyy yerim seni.
"Muhteşem insanlar var burada. İstanbul/Ankara ağırlıklı. Öyle bir bağ kurdum ki burada Yiğit olsun, Mert ( ) olsun, Buğra olsun görüşelim deseler hafta sonumu ayırıp giderim Ankara'ya o derece yakınlık hissediyorum. "
Elinde sigara var kınıyoruz kanka . @Billy Kane
Çukur izlediğini bilmiyordum çünkü bölümü izleyip çıkmıssın çatıya Ama @mrt-06 seni kınadı elinde olandan dolayı ve haklıHayırdır Çukur'da parlak mı eksik.
O çalıştığım şantiyenin çatısı. Kışın soğuğunda hep oralardaydım düşün.Çukur izlediğini bilmiyordum çünkü bölümü izleyip çıkmıssın çatıya Ama @mrt-06 seni kınadı elinde olandan dolayı ve haklı
Ayy kıyamam cnmO çalıştığım şantiyenin çatısı. Kışın soğuğunda hep oralardaydım düşün.
Nerelerimi incelemişsiniz öyle. Kanka ormanlaık yer olduğu için eski ayakkabı giyiyorum haliyle yeni giycek değilim görmemişler gibi. Dövmede haklısın ilk dövmem olduğu için dikkat çeksin istedim.Öncelik @Billy Kane karşiimin. İtiraflardan önce onu yorumlamak istiyorum
Benim hakkımda düşüncen için teşekkür ederim. Bence de 2 ülkeyi birbirine düşürüp sonra barıştırıp kahraman olarak ortalarda dolaşacak muhteşem zeki bir insanım. Dilimin ayarı yok haklısın. Asla susmuyorum ama reelde ve forumda nedense bu bana sempati kazandırdı. Çok seviyorum bu yönümü
Bi gün kavgaya gidebiliriz. Çok sert hazırlandım hedefim belli zaten
Dövmen harika ama sanki fazla büyük. Biraz daha küçük olsa ayrıntı gibi durur ve seksi dururdu bence. Estetik durmamış
Ayakkabıların kirli. Beyaz ayakkabı giyme.
O yılanlıktan değil yeşil aycılığımdan. Bak @DarkLegenD'i ot belasından ben kurtardım, @sokak sanati'nı bonzaiden ben kurtardım, @xemrexxx'i esrardan @XanTier'i sigaradan ben kurtardım. @Çiğdem-Bak şimdi ne yılanlığımı gördün dedin ya elimdeki sigarayı kim fark edecek acaba diyordum bak ilk sen fark ettin.