Aaa yok ayoll bu konuda uzman benim kimlerina rasını yaptım sanada bir kıyak yaparız geçmişi telafi içinhahahahh bozmayasın
Aaa yok ayoll bu konuda uzman benim kimlerina rasını yaptım sanada bir kıyak yaparız geçmişi telafi içinhahahahh bozmayasın
Yok canım güvenimi kırdın sana söylememAaa yok ayoll bu konuda uzman benim kimlerina rasını yaptım sanada bir kıyak yaparız geçmişi telafi için
Ne yaptım ayoll uslan diye @cookies i peşine taktım ve uslandın bana dua etYok canım güvenimi kırdın sana söylemem
yaptıklarını saysam roman olur
Hahah hepsi iffetlen diyeydiyaptıklarını saysam roman olur
Sana mı kaldı be benim iffetimi korumak anam babam karışmıyor banaHahah hepsi iffetlen diyeydi
Aaa onlar karışmıyor diye böyle olmuşsun zatenSana mı kaldı be benim iffetimi korumak anam babam karışmıyor bana
Herkes kendi işine baksınAaa onlar karışmıyor diye böyle olmuşsun zaten
Aaa olmaz ayoll bu forumun bir namusu var oklavamı masaya vurdurmayınHerkes kendi işine baksın
Hadi be başlarım forumada namusuna daAaa olmaz ayoll bu forumun bir namusu var oklavamı masaya vurdurmayın
Benim heybetimi görmek isteyen başvurup görüyor zaten yoldaşım. Şimdi burda herkesin önünde görünürsem Pc'lerin telefonların ekranları kırılabilir. Bence gerek yok böyle bir duruma, millete niye masraf çıkaralım.Buradan ekmek çıkmadı size, başka kapıya yönelin @MEnes katılsın mesela, o her fırsatta kendini övmesini biliyor. Şöyle bütün foruma göstersin heybetini işte bundan büyük fırsat mı olur
Gördükten sonra kafayı yiyordun zor durdurduk seni. Ama @MasacRE- yoldaşımı merak etmiyor değilim, sana da hak veriyorum bu konuda. Yarışmaya konuk olması imkansız tabi o ayrı.
Yok ben istemiyorum.
O zaman konuk olsun demenin bir anlamı yok.Biz de seni istemiyoruz zaten
Bir öneriydi sadeceO zaman konuk olsun demenin bir anlamı yok.
Teşekkür ederim. İlişkimizi yüzükle taçlandırıcaz inşallah diyelim. Sporu bıraktım ama uzun süre uğraştığım için çok bir değişime uğramadım şu an.@Billy Kane ile de fazla konuşamadık, kendini anlatış biçimini sevdim. Bayadır foruma üyeymiş. Emre 2 tane var sanırım başka var mı bilmiyorum ama memnun oldum tekrardan. ? Bu arada fotoğraflarını gördüm, boyun kilon vs. orantılı her şeyin. ? Ten rengin de öyle, kız arkadaşınla hala ilişkin devam ediyor mu? Tabi bu konu açılalı olmuş bir yıldan fazla degisim var mi spora devam ediyor musun bilmiyorum. ?