Oda mı bilmiyorNah bulursun kimse bilmiyor ve açık vermiyorum
Oda mı bilmiyorNah bulursun kimse bilmiyor ve açık vermiyorum
Ona çaktırdım biraz ama anladığını sanmamOda mı bilmiyor
Şimdi tüm üyeler sitres altına girmiştirOna çaktırdım biraz ama anladığını sanmam
Böyle strese can kurban beŞimdi tüm üyeler sitres altına girmiştir
Forumun yangın alarmı olsa bassamda kaçsalarBöyle strese can kurban be
hahaahhah hiç şansın yok O İsim dışında kimseye yan bile bakmam sadece ona odaklandım nasıl ele geçiririm diye uyku bile uyumadan plan yapıyorumForumun yangın alarmı olsa bassamda kaçsalar
Forumdan gidicek yakında o kişihahaahhah hiç şansın yok O İsim dışında kimseye yan bile bakmam sadece ona odaklandım nasıl ele geçiririm diye uyku bile uyumadan plan yapıyorum
ahahahh ağzımdan laf alamazsınForumdan gidicek yakında o kişi
Gidicekmiş ayoll söylede durdurayımahahahh ağzımdan laf alamazsın
Zamanı gelince, şu an müsait değilim. Artı zaten forumun yarısı kendini gizliyor.Niye gizliyorsun kendini hint kumaşı falan mı sanıyorsun ne bu hava
Nazar falan değmesinden mi korkuyorsunuz işte benim fenomen olma sebebim bu yüzümü tüm doğallığımla gösteriyorum herkese mesela @sokak sanati gibiysen sakın paylaşma kendiniZamanı gelince, şu an müsait değilim. Artı zaten forumun yarısı kendini gizliyor.
Nazar falan değmesinden mi korkuyorsunuz işte benim fenomen olma sebebim bu yüzümü tüm doğallığımla gösteriyorum herkese mesela @sokak sanati gibiysen sakın paylaşma kendini
O benim lafım kendine daha yaratıcı laf bulYeter artık prim kasma
bilmiyorsun hiç boş yapma ondanGidicekmiş ayoll söylede durdurayım
Fenomen olmak istemediğime göre?Nazar falan değmesinden mi korkuyorsunuz işte benim fenomen olma sebebim bu yüzümü tüm doğallığımla gösteriyorum herkese mesela @sokak sanati gibiysen sakın paylaşma kendini
İstesen de olamazsınFenomen olmak istemediğime göre?
Öğrenirsem bu sefer aranızı yapacambilmiyorsun hiç boş yapma ondan
hahahahh bozmayasınÖğrenirsem bu sefer aranızı yapacam