Şaka mısın abi sen ya.
Sen rahat ol. O konuştuğun kişi laf arasında ağzından kaçırdı. Sakın ol.
Şaka mısın abi sen ya.
Merak etme aynı şeyden benim de haberim var zaten, kimden ve neden bahsettiğini biliyorum.Sen rahat ol. O konuştuğun kişi laf arasında ağzından kaçırdı. Sakın ol.
Merak etme aynı şeyden benim de haberim var zaten, kimden ve neden bahsettiğini biliyorum.
Benim üstü kapalı bir şey yaptığım yok, şikayet ettin ceza verirlerse versinler ben müdahale edecek bir şey demedim, benim yorumumu çarpıtıp sanki @Yiğitt'i kötülüyormuşum gibi gösterdin bunu o kişiye anlattım. Senin şikayetin çok mu umrumda?Üstü kapalı şeyler yapmıyorum zaten benim için sıkıntı yok
Benim üstü kapalı bir şey yaptığım yok, şikayet ettin ceza verirlerse versinler ben müdahale edecek bir şey demedim, benim yorumumu çarpıtıp sanki @Yiğitt'i kötülüyormuşum gibi gösterdin bunu o kişiye anlattım. Senin şikayetin çok mu umrumda?
İşte algı operasyonu denilen şey de bu zaten. Anam karşında kim var senin ya... Neyse.Ben seninle ilgili bir şey demedim. Ozan'ı savundu herkes Ozan aklandı bende Yiğit'e yorum yapayım onuda aklayalim dedim ve arkadaşlardan destek istedim. Senin yanlış anlayacağın varmış.
İşte algı operasyonu denilen şey de bu zaten. Anam karşında kim var senin ya... Neyse.
İyi güldüm valla. Hesapları çöpten çıkarıp bakmam lazım.Ben hiç eninde ilgili bir şey yazmadım sen Br anda bana hakaret etmeye başladın. Tamamen iyi niyetli bir şeydi. Kapanmamış bir hesabın varsa söyle kapatalım ki tekrar bu şekilde konuşma ihtiyacı duyma😉
İyi güldüm valla. Hesapları çöpten çıkarıp bakmam lazım.
Sakin ol anam. Ne bu hakaretler celallendin. En azından mesken edebileceğim bir mekanım varmış baksana, ya PARAZİT canlı olsaydım başkası olmadan yaşayamazdım. Çöpte olsa kendi meskenim var şükür.Çöplüğe gitmişken evin sanıp mesken edinme orayı. sonra yıkanıp geri gel.
Sakin ol anam. Ne bu hakaretler celallendin. En azından mesken edebileceğim bir mekanım varmış baksana, ya PARAZİT canlı olsaydım başkası olmadan yaşayamazdım. Çöpte olsa kendi meskenim var şükür.
Melek gibisin cidden bir şeytan benim.Ben hakaret etmiyorum canım sen dedin çöplüğe gideceğim diye. Bende yıkanmanı tavsiye ettim bak yine iyi niyetimi yanlış anladın.
Melek gibisin cidden bir şeytan benim.
Atacan devr alayım mı tavuskuşunu yoksa kendi haline bırakayım mıMelek gibisin cidden bir şeytan benim.
Sağol canım elhamdülillah amin. Sen diledin ya kesin gece sağnak nur yağacakNiye böylesin bende anlamış değilim. Allah hidayet nasip etsin ne diyelim. Çankaya'ya da nur yağdırır inşallah cenabı hak. Es geçmez umarım oraların toki konutlarını
Bırak kanka ben gerekeni yaptım zaten.Atacan devr alayım mı tavuskuşunu yoksa kendi haline bırakayım mı
Sağol canım elhamdülillah amin. Sen diledin ya kesin gece sağnak nur yağacak
Öyle bir diledin ki Sivasa kadar etkisi oldu nur yağşının.Sivasta değil miydin sen seni yine es geçti galiba