İtiraf 7 @mrt-06 alemsin ya kanka seni kurtarırım ya yani zor bir soru değil. Ama Sılayı da bir şekilde kurtarırdım
İtiraf 10 güldürdü Ben yöneticiyken de ceza alıyordum ama yöneticiydim diye gösterilmiyordu tabi Hem ben o mesajı yazmadan önce cezalık mesajları yazmıştım
@sokak sanati ile buluşmadık zaten buluşmayacağım isimler arasında ilk 3 arasında yer alıyor kendisi
Ezmek konusunda mesajı kim yazmışsa yüreğine sağlık ama bıktıramadım ezilmekten
@vadikızı yine bomba gibi düşmüş gündeme Çiğdem'i niye taklit etsin ki para mı veriyorlar öyle yapınca sanki boş bir iftira
@Billy Kane kin duygum yok doğru demişsin zaten olsa tavuskuşu @sokak sanati ile olurdu Senle de problemim yok askerden önce evet kızıyordum sana yaptığın bazı kusurlu davranışlar yüzünden ama şu an İçin lafım yok ama olursa söylerim yine Ayrıca röportaj güzel olmuş fitnessa devam.
@Dosi sen zaten her zaman damga vuruyorsun @Ahmed emeğine sağlık
Canım yeni gördüm mesajını. Herzamanki durumlar bende şu üsteki cevabı yazmıştım.Eline sağlık @Ahmed
itiraflara gelince, 1 senedir aynı şeyler
Yalnız bir itiraf varki Dosi'yi kötülemeye çalışayım derken benim anlatmaya çalıştığım çok önemli bir meseleyi kanıtlamış
Neyse ben Ocak ayından beri yaptığım gibi, konularımı açıp arkadaşlarımla sohbetime devam edeceğim. Bir sey dememe gerek yok. Cevap versemde sorun oluyor,konuşmasamda. Varlığım yeterince rahatsızlık veriyor ve rahatsız olanlara tavsiyem:
Geçen sen senle plan yaptığım deniliyordu, şimdide bu yıl nerdeyse forum ile ilgili tek konu bile konuşmadığım @Tolstoyevski ile yapıyormuşum plan. Senle denilmesi daha inandırıcı
Tols ile muhabbetimizde yoktu aylardır az sitem etmiş olayım ona buradan bu vesileyle
edit: benim mesaj yine yazılar büyümüş