Ne konuşuyon sen, bak bana aşkım demiş. Aramıza girmeye çalışma@Yiğitt Sahiplenmiş sanırım gözlük fırlatıyor Demin @Billy Kane e Bu konuya yazma mesajını şimdi anladım sahiplenmiş oğlanı Kel kafa 😱😱😱 @xemrexxx
Ne konuşuyon sen, bak bana aşkım demiş. Aramıza girmeye çalışma@Yiğitt Sahiplenmiş sanırım gözlük fırlatıyor Demin @Billy Kane e Bu konuya yazma mesajını şimdi anladım sahiplenmiş oğlanı Kel kafa 😱😱😱 @xemrexxx
Ankaraya geleceğim ben de insan derki Aştiden alayım annenle seni Üniversiteye transkript vermeye gitcem.Ne yılanlığımı gördün aşk olsun, @xBUGRAx ile kavgalarımız tatlı sertti. Fotoğraflarına bayıldım çok havalısın. @Billy Kane
Cevaplar güzel olmuş emeğinize sağlık. @Ahmed
Oyy yerim seni.
"Muhteşem insanlar var burada. İstanbul/Ankara ağırlıklı. Öyle bir bağ kurdum ki burada Yiğit olsun, Mert ( ) olsun, Buğra olsun görüşelim deseler hafta sonumu ayırıp giderim Ankara'ya o derece yakınlık hissediyorum. "
La Billy Kaneyi boşver çapkındır o ben varim benNe konuşuyon sen, bak bana aşkım demiş. Aramıza girmeye çalışma
Gel alayım diyeceğim de Sivastayım knk. Ben zaten AŞTİ'de oturuyorum.Ankaraya geleceğim ben de insan derki Aştiden alayım annenle seni Üniversiteye transkript vermeye gitcem.
Aaa o avatar ile bu sözlerle tam bir saplantılı sapık modundasın suan ayollNe konuşuyon sen, bak bana aşkım demiş. Aramıza girmeye çalışma
la 2 hafta sonra falanGel alayım diyeceğim de Sivastayım knk. Ben zaten AŞTİ'de oturuyorum.
E oha knk 1.5 ayda sivası 30 defa turlarsın git ankaraya geri1.5 ay buradayım.
Dur bakalım sen geldiğinde yine de yaz belki erken dönerim.E oha knk 1.5 ayda sivası 30 defa turlarsın git ankaraya geri
Ama kalınmaz Sivasta 1.5 ay.Söyle dedene whatsapptan görüntülü konuşunDur bakalım sen geldiğinde yine de yaz belki erken dönerim.
Aaa onu gözümden kaçmıs at onu aşşağıya @Billy Kane @Yiğitt in Kel kafasınaElinde sigara var kınıyoruz kanka . @Billy Kane
La @Billy Kane @Yiğitt e sigara atsa Yiğit yarabbi şükür diye alır sigarayı koynunda saklarAaa onu gözümden kaçmıs at onu aşşağıya @Billy Kane @Yiğitt in Kel kafasına
Çok teşekkürler. 😳Sen daha şekersin, glikoz, fruktoz şurubusun. @mrt-06
@Billy Kane çok iyisin. Bölümün de çok güzelmiş. Matematikle tanışmadan önce çocukluk hayallerimden biriydi. Karşılıklı yakınlık derecemiz.
Eline sağlık @Ahmed
Samsung C260 kullanıyor adam.Ama kalınmaz Sivasta 1.5 ay.Söyle dedene whatsapptan görüntülü konuşun
Öyle bi model mi var Dedene Iphone X alÇok teşekkürler. 😳
Samsung C260 kullanıyor adam.
Ben de streslendim başlayacağım yakında.Aaa onu gözümden kaçmıs at onu aşşağıya @Billy Kane @Yiğitt in Kel kafasına
Adam 100 yaşından fazla.Öyle bi model mi var Dedene Iphone X al