Aaa direk evden atarım bak @Maskeli Fedai zaten yerine geçmeye can atıyorBen de streslendim başlayacağım yakında.
Aaa direk evden atarım bak @Maskeli Fedai zaten yerine geçmeye can atıyorBen de streslendim başlayacağım yakında.
Hay maşallah.İyi yaşamış be kanki.Eli ayağı tutuyo mu 😱Adam 100 yaşından fazla.
Aynen maşallahı var, güya ilaçlarını ben hatırlatıyorum kendi bana hatırlatıyor. Tutuyor çok şükür.Hay maşallah.İyi yaşamış be kanki.Eli ayağı tutuyo mu 😱
Gel ben sana çek ap yapayım bence de Ful soyunduruyoruz efendim çek aptaYok be ben o kadar yaşamam doktor bey sen bana bir çek ap yap.
Hhahah Aaa olabilir seni feda etmemek için kız kardeş alabiliriz @Maskeli Fedai yiKız kardeşin olur işte fena mı. @Maskeli Fedai
Yarın öbür gün fitnesscılar gelip sana çekap yaptırsa demek ki adamlara neler yapacaksın.Gel ben sana çek ap yapayım bence de Ful soyunduruyoruz efendim çek apta
Yakışırrrrr.Hhahah Aaa olabilir seni feda etmemek için kız kardeş alabiliriz @Maskeli Fedai yi
O trolluk olsun diye onuda yapar Maskeli Fedaiye
Aaa bu @cookies simdide sanamı sardı ayollYarın öbür gün fitnesscılar gelip sana çekap yaptırsa demek ki adamlara neler yapacaksın.
Yakışırrrrr.
Ovv şet.Fitnesscilara daha da özel muamele göstereceğim ama sana da ayarlarım bişeylerYarın öbür gün fitnesscılar gelip sana çekap yaptırsa demek ki adamlara neler yapacaksın.
Yakışırrrrr.
Neden sarmayayım gördüm bi de AtacanıAaa bu @cookies simdide sanamı sardı ayoll
Atacan sosyeteler gibi bir gitmiş köye millet gözü onda kalmış dizilerde gibi @mrt-06Ovv şet.Fitnesscilara daha da özel muamele göstereceğim ama sana da ayarlarım bişeyler
Neden sarmayayım gördüm bi de Atacanı
Badem Şekeri de olabilir o da aynı konuydu.
Sende kurtulamadın oradan anam.La keşke Kıbrısta da milletin gözü ben de kaldaydı ama modern köy orası audiyle inek aynı yolda. @mrt-06
Cidden köyde birde herkes biribirini tanıyor bana bakan bir daha bakıyor bu kim diye. Herkesin gözü üstümde.Atacan sosyeteler gibi bir gitmiş köye millet gözü onda kalmış dizilerde gibi @mrt-06
La badem şekeri aynı benim hayatım gibiBadem Şekeri de olabilir o da aynı konuydu.
Sende kurtulamadın oradan anam.
Cidden köyde birde herkes biribirini tanıyor bana bakan bir daha bakıyor bu kim diye. Herkesin gözü üstümde.