TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18

Canımsın.

Reactions: Turkuazz
Yönetimde olan yönetimde kalır, buna uymayan da atılır çok net. Orada bahsi geçen yönetici talihsiz bir laf etmiş ama herhangi bir eylem söz konusu değil. Kendisi de hatasının farkında ve bir kez olan ve sadece laftan ibaret bir durumun iki haftada bir gündeme getirilmesinin anlamı yok.

Cezaları görmeyi ben kaldırmadım. Forum sisteminin yeni versiyonuyla birlikte o eklenti kalktı ve geri getirmenin bir yolu yoktu. Fakat @mrt-06'nın başlattığı sistemle manuel olarak konu açarak biz ekliyoruz artık cezaları. Yani cezaları saklamak gibi bir niyetimiz olmadı hiçbir zaman.

Reactions: mrt-06 and kerem
Bu arada sana teşekkür etmeyi unuttum. Emeğine sağlık.
@Ahmed

91 ziyaretçi görünüyor konuda. 😱 Millet entrikayı görünce dalmış hemen.

Reactions: Ahmed
""Yada dur ben burada kesiyorum mesajimi. Devamını başka bir şekilde ifade edeceğim.""

Noluyor? Ben ne yapdım ayol, bana alıntı yapılarak neden tehtit mesajı yazılıyor?

Hayat böyle hayatı olmayan, saplantılı, kindar ve kötü kalpli insanlara cevap vermek için çok kısa. Ben hiçbir şekilde muhattap olmadım, olmuyorum. Kuyu kazmaya devam etsinler, yine oraya bizzat kendileri düşecekler sen rahat ol.

Birde kendilerini savunma şekilleri yok mu, ben aynı şeyleri yapmış olsam; millete iftira atsam, milletle tartışsam, milleti kafaya taksam, onlara ceza vermek için yırtınsam, ortalığı ayağa kaldırsam ve bu yüzden yönetimden atılsam bu konuya mesaj yazmaya dahi utanırdım. Kalkmış orada kendini savunmaya çalışıyor birde. İşte herkesin burnu yanmıyor maalesef. Zaten burunları yanmadığı için bu haldeler. Acıyorum sadece. Tek başarısı bu küçücük forumda yönetici olup millete ceza vermek için can atanların da bir gün kendilerine ait bir hayatları olur umarım. Biz iyi düşünmeye devam edelim, yine büyüklük bizde kalsın.

Reactions: Yiğitt
Bu arada İtiraf 26'yı yazan kim bilmiyorum ama teşekkür ederim.

İnşallah öyle düşünen ve benim de hakkında öyle düşüneceğim birisi çıkar karşıma en kısa zamanda.

@S.G.A.T. madem hatanın farkındasın ve pişmansın forumdan özür dilemen gerekir, ben özür beklemiyorum. Ben yaptığım her şeyin arkasındayım, sonuna kadar açacağın her konuyu da konuşabilirim. Hiçbir pişmanlığım yok. Bu tehdidin terbiyesizlik ve saygısızlıktan başka bir şey değildi, bundan sonra gelip bir mesaj atabilirdin. Ortada o şekil gezebilmene hayret ediyordum. Yönetimde konuşulanlar forum halkını ilgilendiren konulardır, onları ortalığa dökmekle tehdit etmek forum halkını tehdit etmek demektir. Buyur, ortam burada... Hatanın farkındaysan, yaptığının farkındaysan çık tüm forumdan özür dile. Samimiyetine inanalım, teşekkür edelim. Buyur hadi, bana attığın o mesajların da samimiyetine inanalım...

""Yada dur ben burada kesiyorum mesajimi. Devamını başka bir şekilde ifade edeceğim.""

Noluyor? Ben ne yapdım ayol, bana alıntı yapılarak neden tehtit mesajı yazılıyor?
hayır itiraf programında yazacağım
anonimde olmayacak. en iyi o şekilde fikirlerimi belli ederim

Verilen yetkiyi güç gösterisi haline getirip, tehdit etmeyi talihsizlik olarak yorumlayarak, talihsiz bir açıklama yaptın bence. Suç değil talihsizlik. Bende talihsizlik adı altında istediğimi söyleyebilme hürriyetine kavuştum bu açıklaman ile teşekkürler.

Uzun süre sonra bunu başarabiler @mrt-06 'ya teşekkürler o zaman. İtiraz etme hakkı verilmeden, yapılan yargılamalarada Allah affetsin diye geçelim artık. Yada talihsizlik her neyse.

Reactions: kerem and bazinga
Çünkü bu terbiyesizliğin üstü örtüldü, @S.G.A.T. madem bu konuda hatasının farkında buyursun özür dilesin forumdan. Burada tehdit edilen benim, bana hiçbir açıklama yapılmadı. Tabi ki iki haftada bir konuyu yönetime taşıyacağım, bu benim yönetime, foruma yaptığım emeklere hakarettir, saygısızlıktır. Ha çok istiyorsa oturur beni tehdit ettiği konuları tartışabilirim kendisiyle, o ayrı. Ben bugüne kadar tek kelime konuşmadıysam o da forumun ortasında geçip beni o şekilde tehdit edemez. Samimiyse buyursun tüm forumdakilerden özür dilesin, bana bu konuda tek açıklama dahi yapmadı. Özelden yazabilirdi, aynı şekilde @Sherlock a ben kaç kere özelden yazdım o dönemde. Bana cevap bile vermedi, halbuki yönetimden atılırken bana mesaj atardı, yardımcı olurdum. Neden sesi kesildi ben yönetimden ayrılınca? Samimilerse buyursun oturalım konuşalım. Ben forumda çok insanla tartışmışımdır ama kimseyle de küs kalmamışımdır. İnsanız, farklıyız tartışabiliriz. Ama çözmek de elimizde. Ben Sherlock'a o dönem özelden yazmama rağmen cevap vermedi, hayırdır kimsin yani? SGAT bana yazıp bir adım attı, ben de adım attım ve konuştuk taa ki o tehdidine kadar. Benim her şeyim net, tüm özel konuşmaları da duruyordur hepsinin yüzü de oradadır.

Reactions: sokak sanati
Oha itirafi sayende farkettim, gözümden kaçmıştı.

Teşekkür ederim canım, neyse ki sen övülmüşsün. Kim yapmışsa ağzına sağlık.

Reactions: serhatt and Ahmed