Sıkar o biraz, kimseden korkacak değilim.@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...
Sıkar o biraz, kimseden korkacak değilim.@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...
Öyle bir imaj yarattı ki @Yiğitt sanki adam dünya yakışıklısı paylaşılamayan olduŞuan @Maskeli Fedai Malına sahip çıkıp paylasilamiyor
İstemeden karıştırdım ortalığı, üzgünüm.Öyle bir imaj yarattı ki @Yiğitt sanki adam dünya yakışıklısı paylaşılamayan oldu
Eminim öyledir aşkımİstemeden karıştırdım ortalığı, üzgünüm.
Boş yaptık iyi bari stres attım biraz, güzel oldu. Yapalım ara sıra böyle.Eminim öyledir aşkım
Yaparız yaparız, bende uzun zamandır bu kadar konuşmamıştımBoş yaptık iyi bari stres attım biraz, güzel oldu. Yapalım ara sıra böyle.
Seni öldürürüm..Şuan @Maskeli Fedai Malına sahip çıkıp paylasilamiyor
ÖdersinBotokslunla mutluluklar sana, patlarsa sana ödetir ben sana söyleyeyim
Seni öldürürüm..
Yeter.. @Yiğitt inşallah aşk acısı çekersin@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...
AhahahahaMalında gözü var milletin. Umarım arsa tarla falandır. Diğer türlü sıkıntıdasın. Malı koru.@Yiğitt
AhahahahaPardon yanlış anladım benTarlalarım var aynen
Saflaşmışsın sen görmeyeli@serhatt paragöz olduğu için tarlalarını kast ettiğini anlamalıydim pardon. Bende bedende bahse geçen maldan bahsediyor sandım.
PARA HERŞEYDİR
Kendini kandır. 3 gün sonra nerede o eski kavgalar feryadını dinlemek için sabırsızlanıyorum. Böyle yaşanmaz hele nikahlandığın kişi ile hiç yaşanmaz. Yazık ettin gençliğine.
Saflaşmışsın sen görmeyeli
Zavallı gördüm, laf soktuğunu sanmışsın kaale bile almadımYanılıyorsun.
Üstteki üye neyini değiştirmeli konusunda sana laf soktum
Burda da ilk sen sataşmışsın bak, kendinle çelişiyorsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?