TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

Yabancı versiyonda ki oyuncuları çok benimsedim hele Adison:bhr: Miranda:love1:

En fazla dediğim çıkarcı tarzı cümleydi sanki küfür ettik. Banlanacak hiç bir şey yoktu. Söylediklerimi abartıp kendini haklı çıkartma peşindesin. Eğer öyle bir şey olsa buraya yazardın çünkü şuan beni burada linç etmek istiyorsun. Neyse ben anlamim sen yoluna herkes yoluna:)
Evet iğrenç itirafı yapan da benim zaten linç etmeye çalışan sensin. :)

Hmmmmmm
jkykj.gif

:tearsofjoy::tearsofjoy:
html5
giphy.gif

giphy.gif

@Doğu anlaşılan bazı konularda goygoy yapmamız bazı kişileri sinirlendirmiş bize karşı bilenmişler. :( Umrumda mı tabiki de değil banane :A

Hele son itiraf resmen evlere şenlik ahaha kız bulmak falan demiş ne alakaysa artık :A @Doğu nun dediği gibi forumda iyiye gitmeyen bir yönelme var bize buluşmalarını istemiyoruz şahsen o yuzden ağlayın yani çokta tın :A

Benim kronik solcum aklınca bizi eleştiriyor ama Amerikan dizilerini son model telefonuyla izleyip mesajlaşmasini da biliyor. İşine geldiğinde öyle işine gelmediğinde böyle demek olmuyor ama sizin yapınız bu zaten. Bize taş atacak en son kişilersiniz :A Eğitim sistemi ile ilgili yazdıklarımız birilerinin işine gelmemeye devam ediyor. Kardeş sen hayattan zevk almadan yaşıyorsan yapabileceğimiz bir şey yok :)

@Doğu şimdi iphone telefonumuz ile bunları çıldırtmaya son gaz devam etmeliyiz :) :A
Kesinlikle katılıyorum :A

iPhone 6S telefonumdan gönderildi (Taptalk değil düz Safari :A) :A :A

@Maskeli Fedai ile olan derin köklere dayanan muhabbetimiz bazı şer odaklarını fazlasıyla rahatsız etmişe benziyor :A Goygoy yapmayı sizden öğrenecek değiliz. Koyduğunuz smileylerden kim olduğunuzu da anladık rahat olun anonim yazmakla kurtulacağınızı sanmayın. Zaten kullandığınız 3 kelime grubu var hemen kendinizi ele veriyorsunuz. :A

İtiraf 7
Birader kız bulma amacımız yok zaten :) Ha bu ''biz bize yeteriz'' manasını taşımıyor önceden belirteyim de :A Çünkü forumda yönelişi tuhaf olan üyeler var bize musallat olmasını hiç istemeyiz dimi la? @Maskeli Fedai :A

İtiraf 13
Şimdi sakin ol ve o klavyeyi sakince yere bırak kronik solcu kardeş :A Adımın Efe olduğu kadar eminim ki sen solcu geçinip Amerikan dizilerini yana döne izleyen bir tipsin. Ve bizim iPhone kullanmamızı eleştirecek en son kişisin :A Ha şu da var; 90 yıldır ülke laik eğitim sistemiyle gidiyor. Sen telefon üretseydin de TC.Çapulcu.DevrimPhone alıp kullansaydık :A Seni çıldırtmaya devam edeceğiz takipkte kal 😉

Dipnot; Uzun zamandır dikkatimi çeken bir husus var. @Dosi'ye yapılan bu mesnetsiz linç girişimini hayretle takip ediyorum. La ne etti size bu @Dosi ? An itibariyle @Dosi benim korumam altındadır ve ona yapılacak en ufak bir yanlış şahsıma yapılmıştır. Akıllı olun.

O itiraflardan benim imzamın olduğu anlaşılmasın, öyle olsaydı açık açık söylerdim ama ben öyle şeylerle uğraşmam şu ana kadar hiçbir anonim itiraf yapmadım @Ahmed şahittir üzerimde kalmasın gıybet diye belirteyim dedim :A

O itiraflardan benim imzamın olduğu anlaşılmasın, öyle olsaydı açık açık söylerdim ama ben öyle şeylerle uğraşmam şu ana kadar hiçbir anonim itiraf yapmadım @Ahmed şahittir üzerimde kalmasın gıybet diye belirteyim dedim :A
Biliyorum zaten :) Anonim itiraf yapmak bana da saçma geliyor. Ne demiş Bağcılar düşünürleri; arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım :A

Biliyorum zaten :) Anonim itiraf yapmak bana da saçma geliyor. Ne demiş Bağcılar düşünürleri; arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım :A
Şarkısı bile var :A yani şu düşünürlerin sözü

Şarkısı bile var :A yani şu düşünürlerin sözü
tü tü maşallah! her yerden zekilik fışkırıyor :A
bu yoruma sesli güldüm :F
Estağfirullah :) Aslında bu porgramda gelen itiraflara hiç cevap vermeyecektim. Geçen en son yorum yaptığım gün çok kötü bir gün geçirmiştim. O gün sinir boşalması ile birlikte ters cevaplar verip ceza almıştım ama artık eski tarzıma geri dönme kararı aldım. Zaten ben kolay kolay sininirlenen birisi değilim. Eğlendim dün itirafları okurken :A

Estağfirullah :) Aslında bu porgramda gelen itiraflara hiç cevap vermeyecektim. Geçen en son yorum yaptığım gün çok kötü bir gün geçirmiştim. O gün sinir boşalması ile birlikte ters cevaplar verip ceza almıştım ama artık eski tarzıma geri dönme kararı aldım. Zaten ben kolay kolay sininirlenen birisi değilim. Eğlendim dün itirafları okurken :A
Az örnek al beni :A
ya demek ondan dolayı banlandın.
ay artık rahat dur, şu forumda herkes herkese kinini kusuyor, temel taşlarda bir bir gidiyorlar. Senin gibi espiri anlayışı sınırsız kişilere ihtiyacı var bu forumun:D

Az örnek al beni :A
ya demek ondan dolayı banlandın.
ay artık rahat dur, şu forumda herkes herkese kinini kusuyor, temel taşlarda bir bir gidiyorlar. Senin gibi espiri anlayışı sınırsız kişilere ihtiyacı var bu forumun:D
Harbiden sende de iyi sabır varmış 3 itirafın 5'inde sen varsın :A

vışşhh iyiymiş:F

aaa bu arada @mrt-06 güldürdü attığı mesaja @sokak sanati kalp atınca olmamışa çevirmiş varoş kavganıza beni alet etmeyin vallahi saçınız başınızı yolarım sizin çarpık @Çiğdem- ablaları kılıklılar.ss
Senle bana artık itiraf gelmiyor farkındamısın emekliliğimizi verme zamanı geldimi acaba gençlere bırakma vakti geliyor sanırım :A :A :A