Aralık ayında yakalicam gibi
Eski forumdasim bu gidişle sana Allah'a emanet izleyemicen gibiAralık ayında yakalicam gibi
Neden 😂Eski forumdasim bu gidişle sana Allah'a emanet izleyemicen gibi
Tv'de dizi mi izlenir hacı ne yapiyon sen?Yok yetişicem ama TV'de izlemem artık 😂
Evet izliyorum ben 😂Tv'de dizi mi izlenir hacı ne yapiyon sen?
Levent bir kavuşamadı Meryem`ine
Nasıldı? Bölümün yayınlanmasını bekliyorum bir turlu gelmek bilmediLevent bir kavuşamadı Meryem`ine
Ben de izlemedim, fragmana göre yorum yapmıştım çok yorgunum, bugün izlemeyeceğim ama. Yarın bol bol yorumlarım. Senin de yorumunu bekliyorum.Nasıldı? Bölümün yayınlanmasını bekliyorum bir turlu gelmek bilmedi
Bı yarım saate izlicem yayinlanmis yorumumu yazarım. Şuan izlemezsem yarın aklımda kalır o yüzden şimdi tadını cikarayim. Yorumlasiriz.Ben de izlemedim, fragmana göre yorum yapmıştım çok yorgunum, bugün izlemeyeceğim ama. Yarın bol bol yorumlarım. Senin de yorumunu bekliyorum.
Kimi kesmişler yav?Canları sıkıldıkça birinin kolunu kesiyorlar, şaka gibi.
Spoiler vermeyelim.Bı yarım saate izlicem yayinlanmis yorumumu yazarım. Şuan izlemezsem yarın aklımda kalır o yüzden şimdi tadını cikarayim. Yorumlasiriz.
Kimi kesmişler yav?
İzleyince gorcem de beklenmedik kişi mi?Spoiler vermeyelim.
Ben 'Uzak' bir 'Şehir' de kayboldum yolu bulamadımİzleyince gorcem de beklenmedik kişi mi?
Hem senin burada ne işin var??????
------
@Alemdar bı sen gelemedin.