TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

Durun arkadaşlar yavaş saldırın biraz. :D 4 ve 26. itirafı aynı kişi yapmıştır.

18 sen çıldırmış olmalısın. :D Kin nefret saçtığım falan yok. Yazdıklarında da yalan dolu. Hiçbir şeyde açıklayamazsın elinde bir şey yok. Bu editör parçasını banlamazlar sen rahat ol. :D

İşte bahsettiğim lobi bu karşı çetedir. Forumu esas ben uyarıyorum. Etkinliklerde birbirlerini kayırıyorlar. Bu forumda kimseden nefret etmiyorum. Sevdiğim kişiler kendilerini biliyorlardır. @denizz19 @sokak sanati @Dosi @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 bu isimler en sevdiğim kişiler. @sokak sanati köstebeklik yapmış olabilir belki ama tam bilmiyorum olsun yine de her türlü severim kendisini. :D
Neyse arkadaşlar fazla hırs ve kibire takılmayın değmez eğlenelim yeter. :)
Bence takılma böyle şeylere. :A Yok ona mesaj atmış yok o onu uyarmış filan.:A

Durun arkadaşlar yavaş saldırın biraz. :D 4 ve 26. itirafı aynı kişi yapmıştır.

18 sen çıldırmış olmalısın. :D Kin nefret saçtığım falan yok. Yazdıklarında da yalan dolu. Hiçbir şeyde açıklayamazsın elinde bir şey yok. Bu editör parçasını banlamazlar sen rahat ol. :D

İşte bahsettiğim lobi bu karşı çetedir. Forumu esas ben uyarıyorum. Etkinliklerde birbirlerini kayırıyorlar. Bu forumda kimseden nefret etmiyorum. Sevdiğim kişiler kendilerini biliyorlardır. @denizz19 @sokak sanati @Dosi @XanTier @Harunnn60 @mrt-06 bu isimler en sevdiğim kişiler. @sokak sanati köstebeklik yapmış olabilir belki ama tam bilmiyorum olsun yine de her türlü severim kendisini. :D
Neyse arkadaşlar fazla hırs ve kibire takılmayın değmez eğlenelim yeter. :)

Kime neyin köstebekliği. Ben bir tek geçen hafta Harun'a şöyle bir konuda konuştuk dedim detayını hatırlamıyorum 6 sayfalık konuşma var bakarım dedim öyle geçti gitti bir şey söylemedim manevra ile ilgili:F

Vayy kardeş beni sevdiğini bilmiyordum :A

Yılanlar yine gizliden sinsi gülüşlerini yapıyorlar :D
Dolu gözüksün diye senin adını ekledim yoksa sevdiğim falan yok seni. :D Gerçek hayatımda onlar eksilmedi burada var işte ne yapacaksın. Yalanlara alıştım artık. :D

Dolu gözüksün diye senin adını ekledim yoksa sevdiğim falan yok seni. :D Gerçek hayatımda onlar eksilmedi burada var işte ne yapacaksın. Yalanlara alıştım artık. :D
Neden benim adım o kadar üye varken tamam ben seni biliyorum bir şey söylüyorsan onun tersi doğru oluyordu :F

Hakaretler karşılıksız oldu zaten ben söyledim siz sustunuz. Sana kim ceza verecekti. Eğer bir ceza verilecekse kışkırtanda ceza alır sürgünüm doğu olayı ortada. Ozan gerek görse yapardı ben şükredecek konumda değilim ben o konumdaysam sizde o konumdasiniz. Eğer sen birilerini korumaya bu kadar meraklıysan birilerinin hakkını korumaya bu kadar meraklıysan arkadaşına kart diyen insanlara susmazdin (Aramız iyi diyordun az önce.) Tabi iyilik meleği gibi görünüyor olmak bunu gerektiriyor dimi.:)
Destere foruma geri gelecek birisi. Örnek Veriyoruz cevap vermek zorunda değil. Şey kelimesini defalarca o şekilde kullandı diyorum. Çamur atacağım diye uğraşma.:)
Evet aç oku, sen hakaret ettin ben ise hakaretlerini karşılıksız bıraktım bu seni daha da sinirlendirdi haliyle. O konuda sustuğumu nereden çıkardın? @Çiğdem- ve @denizz19 konusunda iki tarafla da konuştum ve çözmeye odaklı şeyler yaptım senin amacın çözüm değil tam tersi daha da ortamı germek o yüzden ben savundum sen savunmadın demen sadece güldürür beni. Geldiğinde de zaten tek tek bildirimlere bakacak, bakmayacağını biliyorsun ve bu dediğin dediğinle iftira attığınla kalacak. :)

Evet aç oku, sen hakaret ettin ben ise hakaretlerini karşılıksız bıraktım bu seni daha da sinirlendirdi haliyle. O konuda sustuğumu nereden çıkardın? @Çiğdem- ve @denizz19 konusunda iki tarafla da konuştum ve çözmeye odaklı şeyler yaptım senin amacım çözüm değil tam tersi daha da ortamı germek o yüzden ben savundum sen savunmadın demen sadece güldürür beni. Geldiğinde de zaten tek tek bildirimlere bakacak, bakmayacağını biliyorsun ve bu dediğin dediğinle iftira attığınla kalacak. :)
Lütfen adımı böyle çirkin tartışmalara sokmayın :A Böyle mülayim Nev-i şahsına münhasır bir insanı kirletmeyin efendiler :F

Neden benim adım o kadar üye varken tamam ben seni biliyorum bir şey söylüyorsan onun tersi doğru oluyordu :F
tenor.gif

Bravo beni biraz çözmüş. :D

Kime neyin köstebekliği. Ben bir tek geçen hafta Harun'a şöyle bir konuda konuştuk dedim detayını hatırlamıyorum 6 sayfalık konuşma var bakarım dedim öyle geçti gitti bir şey söylemedim manevra ile ilgili:F
Manevrayı açıklasan burası karışır bence hiç açma konuyu. :D @Harunnn60 cevap bekliyorum senden. :D

Evet aç oku, sen hakaret ettin ben ise hakaretlerini karşılıksız bıraktım bu seni daha da sinirlendirdi haliyle. O konuda sustuğumu nereden çıkardın? @Çiğdem- ve @denizz19 konusunda iki tarafla da konuştum ve çözmeye odaklı şeyler yaptım senin amacım çözüm değil tam tersi daha da ortamı germek o yüzden ben savundum sen savunmadın demen sadece güldürür beni. Geldiğinde de zaten tek tek bildirimlere bakacak, bakmayacağını biliyorsun ve bu dediğin dediğinle iftira attığınla kalacak. :)

Evet sırf benim isteğim olmasın diye karşı tarafa oy attınız ki kimsenin içtenlikle desteklediği bir isim bir grup bile yoktu birde hadi uzlaşalım diye alttan alacaktım. Siz arkadaşınızı sırf inat olsun diye yalnız bıraktınız ben ne anlayacağımı anlamıştım orada. Neyse haksız cezaların umarım vicdanını rahatsız eder yönetimde yapılan algıya sessiz kalman umarım seni rahatsız eder. Desterenin problem etmeyeceği bir şeyden bana çamur atmaya çalışman umarım seni rahatsız eder.:)

Manevrayı açıklasan burası karışır bence hiç açma konuyu. :D @Harunnn60 cevap bekliyorum senden. :D

Ben bile unuttum konuşmayı kanka sadece konuştuk dedim yani köstebek falan yok:F

Evet sırf benim isteğim olmasın diye karşı tarafa oy attınız ki kimsenin içtenlikle desteklediği bir isim bir grup bile yoktu birde hadi uzlaşalım diye alttan alacaktım. Siz arkadaşınızı sırf inat olsun diye yalnız bıraktınız ben ne anlayacağımı anlamıştım orada. Neyse haksız cezaların umarım vicdanını rahatsız eder yönetimde yapılan algıya sessiz kalman umarım seni rahatsız eder. Desterenin problem etmeyeceği bir şeyden bana çamur atmaya çalışman umarım seni rahatsız eder.:)
Mesajın baştan sona iftira kanıt desem yok, gördüğün bir mesaj var mı desem yok sadece İFTİRA, ben diyorum ki ŞEREFİMİ ortaya koyuyorum benim kişisel meselelerle yönetim işini birbirine karıştırmam, hala boş yapıyorsun. :)