Sıkıntı yok o zamanFatih Terim başarısız diyenlere bir şey söylemiyoruz ki.İnatla başarısız olmadığı savunan kesim var.
Sıkıntı yok o zamanFatih Terim başarısız diyenlere bir şey söylemiyoruz ki.İnatla başarısız olmadığı savunan kesim var.
siz diyeceğin bir durum yok ben hepsine giydiriyorumHah aynen bunu diyorum. Terim'e kanatsız melek demedim ki hemen linç etmeyinSanki tek suçlu Terimmiş gibi göstermeniz beni, sizin fanatiklik yaptığınızı düşünmeye sevk ediyor.
Maç öncesi Fatih Terim 45 yıllık hocayım Hakan'ı yanlış yerde oynatmıyorum diyip kızağa çeken kimdi. En başından beri Volkan ve Emre Mor'u oynatsa 1 beraberlik koparamaz mıydık? @HeisenBergBende dün maç öncesi Terim'e yüklenenler,Ozan Tufan'a yüklenenler,taktik ustası olanlar nerede diyordum kimsenin sesi çıkmıyordu .
Sen soruyorsun işte ben buradayım.Fatih Terim başarısız oldu yapacak birşey yok ,her hoca %100 başarılı olacak hali yok .
Doğrudur aga. Hatta Serdar Aziz'i de o aldırmış diyorlar.@Doğu terim den sonra melo da gs ye dönmüş
Rodellaga falan yine iyisiniz.Doğrudur aga. Hatta Serdar Aziz'i de o aldırmış diyorlar.
Aynen ona da çökmüşlerRodellaga falan yine iyisiniz.
biz bu sene 3. oluruz bjk ile gs şampiyonluk için yarışırDoğrudur aga. Hatta Serdar Aziz'i de o aldırmış diyorlar.
Hala gitsin istiyormusunAynen ona da çökmüşlerDursun beni şaşırtıyor gözlerim yaşardı
Cehennemin dibine kadar yolu varHala gitsin istiyormusun
Aga fenerle bjk süpürür biz arkadan el sallarız yine. Boşuna karamsar olma bizden bir cacık olmaz. Hele bi Terim Floryaya ayak bassın sonra durumlar değişirbiz bu sene 3. oluruz bjk ile gs şampiyonluk için yarışır
biz bi yere kaçmayız merak etme işim vardı eve yeni geldim dün yazdıklarım ne ise odur asıl sen dün sesin çıkmıyordu şimdi mi konuşuyorsunKimse sormuyor mu, dün takımı Fatih Terim'i göklere çıkarıp 30 sayfa mesaj yazan @takas @Since2011 ve @beyazsoy nerede, şimdi de mesaj yazın, ne yazacaksınız merak ediyorum?
totem i bırak zaten terim geldiği için bu yorumu yapıyoruz 😀Cehennemin dibine kadar yolu varHayatımızı gondikledi, verem kanser olduk
Aga fenerle bjk süpürür biz arkadan el sallarız yine. Boşuna karamsar olma bizden bir cacık olmaz. Hele bi Terim Floryaya ayak bassın sonra durumlar değişir
Dün 30 sayfa Milli takımın kötü oynadığını yazmışım. Git mesajlarımı bir daha oku. 1 maçla havaya girmemeyi öğrenecek kadar yeterli tecrübeye sahibim. Şimdi de savun Fatih Terim ve oyuncuları haydi. Hangi yüzle savunacaksın bakalım.biz bi yere kaçmayız merak etme işim vardı eve yeni geldim dün yazdıklarım ne ise odur asıl sen dün sesin çıkmıyordu şimdi mi konuşuyorsun
fatih terim başarısız olsun diye milli takımın elenmesine sevinen mi var bana mı öyle geliyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?