İtalya - İrlanda Cumhuriyeti | Euro 2016 D Grubu Son Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Hah aynen bunu diyorum. Terim'e kanatsız melek demedim ki hemen linç etmeyin :) Sanki tek suçlu Terimmiş gibi göstermeniz beni, sizin fanatiklik yaptığınızı düşünmeye sevk ediyor.
siz diyeceğin bir durum yok ben hepsine giydiriyorum :D ama antrenörü es geçip sadece futbolculara fatura kesmek ne kadar hakkaniyetldir sen söyle

Bende dün maç öncesi Terim'e yüklenenler,Ozan Tufan'a yüklenenler,taktik ustası olanlar nerede diyordum kimsenin sesi çıkmıyordu .

Sen soruyorsun işte ben buradayım :).Fatih Terim başarısız oldu yapacak birşey yok ,her hoca %100 başarılı olacak hali yok .
Maç öncesi Fatih Terim 45 yıllık hocayım Hakan'ı yanlış yerde oynatmıyorum diyip kızağa çeken kimdi. En başından beri Volkan ve Emre Mor'u oynatsa 1 beraberlik koparamaz mıydık? @HeisenBerg

İspanya eksi futbolunu oynayamıyor. 1 ay önce Gürcistan'a 1-0 yenildiler.

Ben kendi adıma Ozan'a hiç yüklenmedim. Ozan, Selçuk ve Oğuzhan hiç fark etmez. En başından beri ne söylüyorum? Orta sahada Mehmet Topal oynar. Yanına da Ozan veya Selçuk'u koyup 10 numara pozisyonunda da Arda veya Oğuzhan'ı oynatırsın.

Maharet Çek Cumhuriyeti karşısında iyi futbol oynamak değil. (kaldı ki yine kötü oynadık)

Ozan ve Selçuk orta sahası peki Hırvatistan karşısında ne yaptı? Nerden bilicen, ben yazayım. Hırvatlara karşı biz 10 top kaparken, Modric ve Badelj ikilisi 33 top kapmış.

Bu yüzden bana Çek Cumhuriyeti maçıyla gelme. :)

Grubun en zayıf takımı Çekler bile bizden daha fazla pozisyon buldu dünkü maçta. Herkes mutlu linç yemeyelim diye yazmadım. Gerçekten haketmedik 2. turu.

Sinyor Terim ülkeye dönecek, yine gazeteciler sessiz kalacak. Gelip Galatasaray'ın başına geçecek. Sıkılınca tekrar Türkiye falan... Bu düzen devam ettiği sürece Edirne'den dışarı çıkamaz bu ülke. Çıkarsa da 5 turnuvada bir İslambek Kuat şansıyla...

Elenenler: Romanya, Arnavutluk, Rusya, Ukrayna, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Avusturya.. / Seviye bu mu şimdi? Bunu mu kabul edeceğiz?

Son sözüm de şu olsun. Her şeyi açık ve net özetliyor.

Kimse sormuyor mu, dün takımı Fatih Terim'i göklere çıkarıp 30 sayfa mesaj yazan @takas @Since2011 ve @beyazsoy nerede, şimdi de mesaj yazın, ne yazacaksınız merak ediyorum?
biz bi yere kaçmayız merak etme işim vardı eve yeni geldim dün yazdıklarım ne ise odur asıl sen dün sesin çıkmıyordu şimdi mi konuşuyorsun
fatih terim başarısız olsun diye milli takımın elenmesine sevinen mi var bana mı öyle geliyor!

İrlandalılardan çok çektik. :A @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @-KADİR- @MasacRE- @destere
ClliEv-XIAArlD2.jpg

Cehennemin dibine kadar yolu var :A Hayatımızı gondikledi, verem kanser olduk :A

Aga fenerle bjk süpürür biz arkadan el sallarız yine. Boşuna karamsar olma bizden bir cacık olmaz. Hele bi Terim Floryaya ayak bassın sonra durumlar değişir :A
totem i bırak zaten terim geldiği için bu yorumu yapıyoruz 😀

şerefsiz haysiyetsiz ülke italya Allah belanı versin en sevmediğim milli takım üdnyada italya en sevmediğim kulüp takımı milandır bana ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdiniz satılmış köpekler!

biz bi yere kaçmayız merak etme işim vardı eve yeni geldim dün yazdıklarım ne ise odur asıl sen dün sesin çıkmıyordu şimdi mi konuşuyorsun
fatih terim başarısız olsun diye milli takımın elenmesine sevinen mi var bana mı öyle geliyor!
Dün 30 sayfa Milli takımın kötü oynadığını yazmışım. Git mesajlarımı bir daha oku. 1 maçla havaya girmemeyi öğrenecek kadar yeterli tecrübeye sahibim. Şimdi de savun Fatih Terim ve oyuncuları haydi. Hangi yüzle savunacaksın bakalım. :)

ulan 100 maç yapsalar 1 kez yenilmezler gidip yenildiler siz nasıl bir ülkesiniz sinir oldum ya

en çokta elenmemizi isteyenlerin sevinmesini görmek koyuyor bana