Gaza geldim ne bileyim.Kanka sen niye ortaya atlıyorsun ki ,üstüne alınıyorsun.Sen tartıştın,bunu kendin söylüyorsun
.Bende dün senin mesajlarını gördüm zaten
![]()
Gaza geldim ne bileyim.Kanka sen niye ortaya atlıyorsun ki ,üstüne alınıyorsun.Sen tartıştın,bunu kendin söylüyorsun
.Bende dün senin mesajlarını gördüm zaten
![]()
irlanda fransayla karşılaşacakmış ? tur atladıklarına pişman olmuşlardırSuç Terim'in ilk 2 maçlık vasat yönetiminde. Onca hazırlık maçında zaten belli ediyordu üst düzey oynayamadığımız, buna çeki düzen verebilirdi bir, Hırvat maçında oynadığı futbolla dikkat çeken Emre Mor'u İspanya karşısına 11'de oynatabilir ve Caner gibi dökülen adamları kesebilirdi iki. Cenk'i 11 oynatmak gibi bir hataya düşmeyebilirdi üç.
Tamam Terim hatalı, egolu, istifa etsin diyoruz da bunun yerine kim gelecek bu hocadan daha iyi? Bir ara Ersun Yanal diyordum ama ondan da umudumu kestim, son açıklamaları profesyonelce değil ve takıma uyum sağlayabilmesi adına daha baştan kaybedilmiş bir hamle.
Bana sorarsanız bu turnuva iyi bir tokat oldu, 2018 dünya kupası elemelerine Fatih Terim'den daha iyi bir hoca gelmediği sürece Fatih Terim ile devam edilmesini destekliyorum. Artık dünya kupası görmek istiyoruz! Üstelik Emre Mor gibi geleceği güneş bir yıldızımız var.![]()
Takımı övdün ya şöyle oynuyoruz böyle oynuyoruz orta sahada maşallahımız var diye?Fatih terimi nerede ovmusum ramazan olmasa başka türlü düşüneceğim)))
Kanka bu sene 3'üde inşallah Gs'ya gelir .Gs şampiyonluğuna tüm paramı iddaa'ya basarımEkli dosyayı görüntüle 50911
Güzel günler çok yakın@Since2011 @takas @Polat Şaşmaz @MEnes @MasacRE-
ya aga böylede çok üzücü oldu şu italya umarım ispanya karşısında rezil rüsva olur. 100 maç yapsalar 1 kez yenilmezlerdi şikeci ibneler. şike bunların ruhunda var. İspanya italya maçını 4 gözle bekliyorum zaten ispanyayı çok severim italyadan da nefret ederim bu maç sonrası nefret boyutu düşmanlığa evrildi. İspanyayı bizim milli takımmış gibi destekliyorum artık
bu devran illa ki dönecek italya da bigün bize muhtaç olur Allah büyük
İnşallah kankaKanka bu sene 3'üde inşallah Gs'ya gelir .Gs şampiyonluğuna tüm paramı iddaa'ya basarım![]()
Arkadaş aylardır Caner Fenerbahçe'de kadro dışı, o kanadı rakip takımlar otobana çevirdi. Hiç olmasa önüne Alper'i koyardın da bu kadar rahat üstüne gelmezlerdi? Bu kadar gol yemezdin, bunu anlamayacak ne var? Arda'nın Karadağ, Slovenya ve İngiltere maçlarında oynadığı futbolla eli belinde dolaştığı ortadayken onu oynatmakta ki ısrar nedir? Ne katkı sağladı?Alper Potuk kanatta mı oynayacaktı? sorun çözülecekti yani . Ömer kendisi gelmedi yahu kendisi gelmedi anlamıyor musunuz? Ersan ve Yalçın kim ya tutturmuşsunuz Yalçın,Ersan diye . Hocanın ben hiç suçu yok demiyorum zaten ama sen Yalçın,Alper'i kadroya almadı ve Mehmet Topal stoperde oynadı diye bu hale geldik dersen ben o görüşe katılmam.
Evde ki hesap çarşıya uymadı lakin sizin hesaplarda çarşıya uymazdı emin ol .Arkadaş aylardır Caner Fenerbahçe'de kadro dışı, o kanadı rakip takımlar otobana çevirdi. Hiç olmasa önüne Alper'i koyardın da bu kadar rahat üstüne gelmezlerdi? Bu kadar gol yemezdin, bunu anlamayacak ne var? Arda'nın Karadağ, Slovenya ve İngiltere maçlarında oynadığı futbolla eli belinde dolaştığı ortadayken onu oynatmakta ki ısrar nedir? Ne katkı sağladı?
Sen elinden geleni yaparsın, doğru oyuncu kadrosuyla sahaya çıkarsın olmazsa eyvallah deriz. 3 maçta da rezalet ötesi futbol oynadık be. İspanya 3-0'da maçı bıraktı yoksa bizi 6-7 yaparlardı. Bu İspanya 1 ay önce Gürcistan'a as kadrosuyla 1-0 yenildi, o eski futbol takımları Xabi ve David Villa'ları yok artık.alamazdık hırvatlarla ispanyollardan 1 puan falan alamazdık en fazla 2 pozisyon az verirdik 1 pozisyon azla bulurduk o kadar ben inanmıyorum o takımlardan 1 puan alacağımızı.
hocayı nerde eleştiririz yenilsek bile çok kötü oynadık biz reale 6-1 yenildiğimiz maçta bile ezilmemiştik drogba sakatlanana kadar 55 dakka kafa kafaya oynamıştık. hoca gerekeni 3.maç yaptı ispanyanın zorla yendiği hırvatların yenemediği çekleri ihtiyacımız olan 2 farkla yendik ama olmadı işte haysiyetsiz italya satışa getirdi bizi
Takımı sadece Ispanya o avnda ilk 15-20dskika o dün bizimkiler gazla başladı dedim sonra takım döküldü onun dışında takımın neyini oveyim yahuu Burak. Emre ve ozanı övdum oyunculuk olarak başkada kimseyi ovmedim..Takımı övdün ya şöyle oynuyoruz böyle oynuyoruz orta sahada maşallahımız var diye?
Ben de Hırvatistan maçını örnek gösterdim. Modric ve Badelj ikilisi 33 top kaparken, Selçuk ve Ozan ikilisi 10 top kapmış.
Kimse beni yanlış anlamasın? Burada mevzu Ozan veya Selçuk değil. (Bunu anlamayanlar var) Çünkü bu oyunculardan Mehmet Topal'ın yaptığı, Melo'nun yaptığı, Atiba'nın yaptığı işi bekleyemezsin.
Şimdi en başından beri Mehmet Topal orta sahada oynasaydı, Modric'e bu kadar rahat top aldırır mıydı?
Evdeki hesabın çarşıya uymayacağı baştan belliydi. @MEnes ile Karadağ, Slovenya ve İngiltere ile oynadığımız hazırlık maçlarında yazdık bunları, kendimizi yırttık.Evde ki hesap çarşıya uymadı lakin sizin hesaplarda çarşıya uymazdı emin ol .
Baştan beri söylediklerimizin çıkması sinir bozucu abi ya. Bas bas bağırdık burada. Yapacak bir şey yok Fatih hoca inadına ve egosuna yenik düştü.Evdeki hesabın çarşıya uymayacağı baştan belliydi. @MEnes ile Karadağ, Slovenya ve İngiltere ile oynadığımız hazırlık maçlarında yazdık bunları, kendimizi yırttık.
Her şeyi geçtim ya, bu kadar yumuşak orta saha ile İspanya ve Hırvatistan karşısına nasıl çıkıyorsun?
Peki Portekiz nasıl tur atladı? 3 beraberlik alarak değil mi?
Demek ki neymiş, önce savunmanı sağlama alarak 1 puanın peşinde koşmalısın. Çünkü değişen statü bunu söylüyor.
2. tur da galip gelen takım çeyrek finale yükseleceği için herkes kazanmak için sahaya çıkacak ve daha zevkli maçlar izleyeceğiz.
Yani Galler maçında daha cesur futbol oynayabilirdik ama 1. tur da bu riski göze almamalıydık. Bu yumuşak orta saha ile maçlara çıkmamalıydık.
Sana bunu daha önce örnekleriye de söyledim. Nani ve Quaresma Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta çoğu maçta yedek kaldı neden? Çünkü Alper ve Olcay gibi top rakibe geçince beklere yardıma gelmiyorlar.Takımı sadece Ispanya o avnda ilk 15-20dskika o dün bizimkiler gazla başladı dedim sonra takım döküldü onun dışında takımın neyini oveyim yahuu Burak. Emre ve ozanı övdum oyunculuk olarak başkada kimseyi ovmedim..
Ozan tek başına pres yapsa ne olur yahu pres dediğin tek kişiyle yapılmaz takımca yapılırsa fayda eder arda hakan Oğuzhanin yuruyecek hali yok arda ayağına atılan her topu öldürüyor Caner Gökhan arkası kevgir gibi bu kadroyu çıkaran hocayı mi ovecegim ki sen Caner ve gokhani ovdun üstelik)))
Giresun'da Sahur vakti, yoksa oruç tutmuyor musun pis.yorumlardan anladığım kadarıyla milli maç için para istiyorlarmış paramızı verinde oynayalım diyorlarmış bunu diyenler benim gözümde gevurdur ben ünide voleybol takımındaydım milli takımda falan oynasaydım örnek veriyorum bana para verinmi diyecektim tek kuruş istemezdim para için milli forma giyen sporcu bu voleybol olur basketbol olur futbol olur benim gözümde gevur konumuna girer bu utanmazlar için üzülmeye deymez 🙂
Yahuu ısrarla Caner ve gokhani ovuyorsun zaten arda ilerde hiç gelmiyor olsa dediğin doğru adamlar defanstan çıkmadı bak Ismail değişti soldan atak yedik mi yine sağdan yedik ataklari))).. Arda Oğuzhan ve hakan tüm güçlerini defanasa ayırdı ileriye çıkmadıklari için bir pozisyon bile bulamadık ispanya maçındaSana bunu daha önce örnekleriye de söyledim. Nani ve Quaresma Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta çoğu maçta yedek kaldı neden? Çünkü Alper ve Olcay gibi top rakibe geçince beklere yardıma gelmiyorlar.
Gelelim İspanya ve Hırvatistan maçlarına, Arda ve Hakan Çalhanoğlu hiç Caner ve Gökhan'a yardım edebildiler mi? Rakipler kanatları otobana çevirdiler.
Caner'in Fenerbahçe'de kadro dışı kaldığını ve fizik kondisyonunun yetersiz olduğunu, Arda'nın 1 yıldır neredeyse hiç futbol oynamadığını 1000 defa yazdım, dilimde tüy bitti.
Böyle kadro mu kurulur, böyle mi maçlara çıkılır Allah aşkına. Bu kadar mı gözünüz kör.
Burak 6,5 milyon Euro alıyor Çin'de, Türk parasıyla 20 trilyonu geçiyor. Gelip hala Milli takımda prim deyip ağlıyormuş? Ya bunu 2. tura kalıp öyle yapsa anlarım, hak ettiği parayı alsın ama ortada hiçbir başarı yokken niye ortalığı yangın yerine çeviriyor değil mi ama?yorumlardan anladığım kadarıyla milli maç için para istiyorlarmış paramızı verinde oynayalım diyorlarmış bunu diyenler benim gözümde gevurdur ben ünide voleybol takımındaydım milli takımda falan oynasaydım örnek veriyorum bana para verinmi diyecektim tek kuruş istemezdim para için milli forma giyen sporcu bu voleybol olur basketbol olur futbol olur benim gözümde gevur konumuna girer bu utanmazlar için üzülmeye deymez 🙂
destereye az önce yumurta attım suya dedim zaten şimdi hazırlamaya basladım ama futboldan anlamasamda kanıma dokundu insan milli takım için para istermi bu gevurlarımı seviyorsunuz sizGiresun'da Sahur vakti, yoksa oruç tutmuyor musun pis.
Tutuyorsan suçun daha büyük. İnternet başında sabahlayıp, yemekleri annene hazırlatacağına kendin hazırlasana hayırsız evlat.![]()