İtalya - İrlanda Cumhuriyeti | Euro 2016 D Grubu Son Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Dün 30 sayfa Milli takımın kötü oynadığını yazmışım. Git mesajlarımı bir daha oku. 1 maçla havaya girmemeyi öğrenecek kadar yeterli tecrübeye sahibim. Şimdi de savun Fatih Terim ve oyuncuları haydi. Hangi yüzle savunacaksın bakalım. :)
dün ne dediysen aynısını diyorum italyanın şerefsizliği yaktı bizi yoksa üst turdaydık. benim konudan kaçtığımı gördünmü de öyle yazıyorsun eve yeni geldim konuya girdim direk. imparator işini yaptı ama olmadı bu sefer. grup maçlarında nasıl olmayacak şeyler olduysa bu seferde tam tesi oldu macarlar yenebilirdi yenemedi almanlar fark atabilirdi atamadı italyanlar yenilmeyebilirdi yenildi. Hoca ne yapsın bu seferde şansımız tutmadı

Maç öncesi Fatih Terim 45 yıllık hocayım Hakan'ı yanlış yerde oynatmıyorum diyip kızağa çeken kimdi. En başından beri Volkan ve Emre Mor'u oynatsa 1 beraberlik koparamaz mıydık? @HeisenBerg

İspanya eksi futbolunu oynayamıyor. 1 ay önce Gürcistan'a 1-0 yenildiler.

Ben kendi adıma Ozan'a hiç yüklenmedim. Ozan, Selçuk ve Oğuzhan hiç fark etmez. En başından beri ne söylüyorum? Orta sahada Mehmet Topal oynar. Yanına da Ozan veya Selçuk'u koyup 10 numara pozisyonunda da Arda veya Oğuzhan'ı oynatırsın.

Maharet Çek Cumhuriyeti karşısında iyi futbol oynamak değil. (kaldı ki yine kötü oynadık)

Ozan ve Selçuk orta sahası peki Hırvatistan karşısında ne yaptı? Nerden bilicen, ben yazayım. Hırvatlara karşı biz 10 top kaparken, Modric ve Badelj ikilisi 33 top kapmış.

Bu yüzden bana Çek Cumhuriyeti maçıyla gelme. :)
Seni hoca yapmak lazımmış :).Milli takımın sorununu hemen çözüverdin maşallah :D

.Emre Mor ismini daha sen duymamışken hoca izlemiş takıma kazandırmış .Emre Mor'u takıma uyumunu sağlayan,takıma monte eden sensin herhalde ki bir hocaya teşekkür etmemişsin :)

Hakan Çalhanoğlunu kanatta denedi olmadı her taktik işleyecek hali yok .Hocada bu hatasından anladı son maçta kanatları değiştirdi.Volkan Şen 2 çalım atınca müthiş oynamış olmuyor işte ,siz onu anlamıyorsunuz .Volkan Şen hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olamaz ,kapasitesi yok .Size kalsa stoper Yalçın olacak sorunlar çözülecek.

Çeklere öyle kötü oynadık ki haklısın az kalsın fark yiyecektik :(

arkadaş bir beraberlik çok mu zordu ya yeminle galleri eleyebilirdik çok üzüldüm be

dün ne dediysen aynısını diyorum italyanın şerefsizliği yaktı bizi yoksa üst turdaydık. benim konudan kaçtığımı gördünmü de öyle yazıyorsun eve yeni geldim konuya girdim direk. imparator işini yaptı ama olmadı bu sefer. grup maçlarında nasıl olmayacak şeyler olduysa bu seferde tam tesi oldu macarlar yenebilirdi yenemedi almanlar fark atabilirdi atamadı italyanlar yenilmeyebilirdi yenildi. Hoca ne yapsın bu seferde şansımız tutmadı
Takas Allah kur-an aşkına, dün demediniz mi Fatih Terim hatasından döndü Volkan ve Emre Mor'u kanatlara koydu diye?

Şimdi basit bir şey soracağım, Giresun'da sahur zamanı hızlı cevap yaz?

En başından beri Volkan Şen - Emre Mor orta sahada Mehmet Topal'lı kadroyla çıksak 1 puan daha alabilir miydik?

Bu yanlış kadroyla çıkan ben miydim, kimin suçuydu?

Bende dün maç öncesi Terim'e yüklenenler,Ozan Tufan'a yüklenenler,taktik ustası olanlar nerede diyordum kimsenin sesi çıkmıyordu .

Sen soruyorsun işte ben buradayım :).Fatih Terim başarısız oldu yapacak birşey yok ,her hoca %100 başarılı olacak hali yok .
La takasla sayfalarca kim tartıştı dün. Ben kazanmamıza rağmen yine yüklendim. :) Çünkü yanlış olan yanlıştır. :)

Seni hoca yapmak lazımmış :).Milli takımın sorununu hemen çözüverdin maşallah :D

.Emre Mor ismini daha sen duymamışken hoca izlemiş takıma kazandırmış .Emre Mor'u takıma uyumunu sağlayan,takıma monte eden sensin herhalde ki bir hocaya teşekkür etmemişsin :)

Hakan Çalhanoğlunu kanatta denedi olmadı her taktik işleyecek hali yok .Hocada bu hatasından anladı son maçta kanatları değiştirdi.Volkan Şen 2 çalım atınca müthiş oynamış olmuyor işte ,siz onu anlamıyorsunuz .Volkan Şen hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olamaz ,kapasitesi yok .Size kalsa stoper Yalçın olacak sorunlar çözülecek.

bu ülkede herkes futbol uzmanı herkes istisnasız. kimle konuşsam diyor ben 20 senedir top oynuyorum uzmanım kimle konuşsam aynı şeyleri söylüyor. yav arkadaş birinizde anlamayın şu işten
hoca peygamber değil tabi ki hataları olacak oluyorda ama bunlar futbolun doğasında olan şeyler. neyse artık yapacak bişey yok gönül isterdi ki en azından gruptan çıkalım ama olmadı imparatorda yuvasına dönsün bizi kurtarsın

Takas Allah kur-an aşkına, dün demediniz mi Fatih Terim hatasından döndü Volkan ve Emre Mor'u kanatlara koydu diye?

Şimdi basit bir şey soracağım, Giresun'da sahur zamanı hızlı cevap yaz?

En başından beri Volkan Şen - Emre Mor orta sahada Mehmet Topal'lı kadroyla çıksak 1 puan daha alabilir miydik?

Bu yanlış kadroyla çıkan ben miydim, kimin suçuydu?
alamazdık hırvatlarla ispanyollardan 1 puan falan alamazdık en fazla 2 pozisyon az verirdik 1 pozisyon azla bulurduk o kadar ben inanmıyorum o takımlardan 1 puan alacağımızı.
hocayı nerde eleştiririz yenilsek bile çok kötü oynadık biz reale 6-1 yenildiğimiz maçta bile ezilmemiştik drogba sakatlanana kadar 55 dakka kafa kafaya oynamıştık. hoca gerekeni 3.maç yaptı ispanyanın zorla yendiği hırvatların yenemediği çekleri ihtiyacımız olan 2 farkla yendik ama olmadı işte haysiyetsiz italya satışa getirdi bizi

CWVyQaNWsAAPJ2e.jpg

Güzel günler çok yakın :) @Since2011 @takas @Polat Şaşmaz @MEnes @MasacRE-

elenmemize sevinen vatan hainleri var Allah belalarını versin. bu ülkede bu kadar çok hain nerden türedi anlamıyorum resmen ülkeye düşmanlar savaş çıksa bazı milletvekillerinin dedikleri gibi düşman safında savaşacaklar. ulan nerden ürüyor bu hainler anlamıyorum adam seviniyor ya

Emre Mor'u aylardır takip ediyorum Beşiktaş'a kazandıramayan scoutt ekipleri utansın.

Arkadaş pili bitmiş Nuri Şahin'i niye kadroya alıyorsun Oyunu iki yönlü de oynayan Alper var onu alırsın, Emre Mor'a güvenemiyorsan onu oynatırsın?

''Hakan Çalhanoğlunu kanatta denedi olmadı'', 45 yıllık hoca Hakan'ın orada oynamayacağını deneyerek mi öğreniyor? Kanatta oynayan adam yeri gelince beklere yardım edecek, Hakan frikik atmaktan başka ne işe yarar?

Ömer, Yalçın ve Ersan gibi adamlar kadroya alınmadığı için Mehmet gibi canavar orta sahayı defans da mundar ettik. İspanya maçında yaptığı hatalar ortada. Tabii onun suçu değil, hata onu orada oynatan da.

Suç Terim'in ilk 2 maçlık vasat yönetiminde. Onca hazırlık maçında zaten belli ediyordu üst düzey oynayamadığımız, buna çeki düzen verebilirdi bir, Hırvat maçında oynadığı futbolla dikkat çeken Emre Mor'u İspanya karşısına 11'de oynatabilir ve Caner gibi dökülen adamları kesebilirdi iki. Cenk'i 11 oynatmak gibi bir hataya düşmeyebilirdi üç.

Tamam Terim hatalı, egolu, istifa etsin diyoruz da bunun yerine kim gelecek bu hocadan daha iyi? Bir ara Ersun Yanal diyordum ama ondan da umudumu kestim, son açıklamaları profesyonelce değil ve takıma uyum sağlayabilmesi adına daha baştan kaybedilmiş bir hamle.

Bana sorarsanız bu turnuva iyi bir tokat oldu, 2018 dünya kupası elemelerine Fatih Terim'den daha iyi bir hoca gelmediği sürece Fatih Terim ile devam edilmesini destekliyorum. Artık dünya kupası görmek istiyoruz! Üstelik Emre Mor gibi geleceği güneş bir yıldızımız var. :)

bi daha milli takıma gitmesin şenolu falan milli takımın başına getirsinler bakalım ne bok yapacak
Aynen. Herkes futbol uleması kesilmiş. Tamam biz de eleştiriyoruz da fanatiklik gözleri kör etmiş. Milli takım Terimsiz nerelere gelecek izleyip görelim.

Suç Terim'in ilk 2 maçlık vasat yönetiminde. Onca hazırlık maçında zaten belli ediyordu üst düzey oynayamadığımız, buna çeki düzen verebilirdi bir, Hırvat maçında oynadığı futbolla dikkat çeken Emre Mor'u İspanya karşısına 11'de oynatabilir ve Caner gibi dökülen adamları kesebilirdi iki. Cenk'i 11 oynatmak gibi bir hataya düşmeyebilirdi üç.

Tamam Terim hatalı, egolu, istifa etsin diyoruz da bunun yerine kim gelecek bu hocadan daha iyi? Bir ara Ersun Yanal diyordum ama ondan da umudumu kestim, son açıklamaları profesyonelce değil ve takıma uyum sağlayabilmesi adına daha baştan kaybedilmiş bir hamle.

Bana sorarsanız bu turnuva iyi bir tokat oldu, 2018 dünya kupası elemelerine Fatih Terim'den daha iyi bir hoca gelmediği sürece Fatih Terim ile devam edilmesini destekliyorum. Artık dünya kupası görmek istiyoruz! Üstelik Emre Mor gibi geleceği güneş bir yıldızımız var. :)
fatih hoca bikaç haftaya gs ye imzayı atar milli takım defteri kapanmıştır artık

Aynen. Herkes futbol uleması kesilmiş. Tamam biz de eleştiriyoruz da fanatiklik gözleri kör etmiş. Milli takım Terimsiz nerelere gelecek izleyip görelim.
kim gelirse gelsin bizim takımdan bi halt olmaz. yine bu heycanı yaşattı adam bize ama italyan gavurlar adam olsaydı galleri eleyebilirdik yine destan yazabilirdik çok yazık oldu keşke dün 1 farkla kazansaydık bu kadar üzülmezdik

fatih hoca bikaç haftaya gs ye imzayı atar milli takım defteri kapanmıştır artık

kim gelirse gelsin bizim takımdan bi halt olmaz. yine bu heycanı yaşattı adam bize ama italyan gavurlar adam olsaydı galleri eleyebilirdik yine destan yazabilirdik çok yazık oldu keşke dün 1 farkla kazansaydık bu kadar üzülmezdik
Böylesi daha iyi oldu. Dün tek farkla kazansaydık Fatih Terim'in hamile kızına söven izansızlar daha da yüz bulurdu. Olay bizden çıkmıştı şerefsiz İtalya yenilmese dediğin gibi Galler'i elerdik.

Emre Mor'u aylardır takip ediyorum Beşiktaş'a kazandıramayan scoutt ekipleri utansın.

Arkadaş pili bitmiş Nuri Şahin'i niye kadroya alıyorsun Oyunu iki yönlü de oynayan Alper var onu alırsın, Emre Mor'a güvenemiyorsan onu oynatırsın?

''Hakan Çalhanoğlunu kanatta denedi olmadı'', 45 yıllık hoca Hakan'ın orada oynamayacağını deneyerek mi öğreniyor? Kanatta oynayan adam yeri gelince beklere yardım edecek, Hakan frikik atmaktan başka ne işe yarar?

Ömer, Yalçın ve Ersan gibi adamlar kadroya alınmadığı için Mehmet gibi canavar orta sahayı defans da mundar ettik. İspanya maçında yaptığı hatalar ortada. Tabii onun suçu değil, hata onu orada oynatan da.
Alper Potuk kanatta mı oynayacaktı? sorun çözülecekti yani . Ömer kendisi gelmedi yahu kendisi gelmedi anlamıyor musunuz? Ersan ve Yalçın kim ya tutturmuşsunuz Yalçın,Ersan diye . Hocanın ben hiç suçu yok demiyorum zaten ama sen Yalçın,Alper'i kadroya almadı ve Mehmet Topal stoperde oynadı diye bu hale geldik dersen ben o görüşe katılmam.

Böylesi daha iyi oldu. Dün tek farkla kazansaydık Fatih Terim'in hamile kızına söven izansızlar daha da yüz bulurdu. Olay bizden çıkmıştı şerefsiz İtalya yenilmese dediğin gibi Galler'i elerdik.
ya aga böylede çok üzücü oldu şu italya umarım ispanya karşısında rezil rüsva olur. 100 maç yapsalar 1 kez yenilmezlerdi şikeci ibneler. şike bunların ruhunda var. İspanya italya maçını 4 gözle bekliyorum zaten ispanyayı çok severim italyadan da nefret ederim bu maç sonrası nefret boyutu düşmanlığa evrildi. İspanyayı bizim milli takımmış gibi destekliyorum artık
bu devran illa ki dönecek italya da bigün bize muhtaç olur Allah büyük