İtalya - İrlanda Cumhuriyeti | Euro 2016 D Grubu Son Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Belli.

Ukrayna
Hırvatistan
İzlanda
Türkiye
Finlandiya
Kosova
Ne halleri varsa görsünler. Yeter artık bıktım kaç senede bir başarı görüyoruz bizimde başarılara ihtiyacımız var artık açız. Fatih Terim giderse de bu gruptan çıkamayız fark yerler

Kimse sormuyor mu, dün takımı Fatih Terim'i göklere çıkarıp 30 sayfa mesaj yazan @takas @Since2011 ve @beyazsoy nerede, şimdi de mesaj yazın, ne yazacaksınız merak ediyorum?
Abi çok abartmıyor musunuz? Bugün İtalya kazansa ne diyecektiniz peki? Popülizm yapmayın zaten kaderimiz ince bir çizgide gidip geldi. Bence Fatih Terim'e söveceğinize oturup oyunculara sövmek lazım. Başta Arda olmak üzere.

Ukrayna bizden kötüydü. Ukrayna'yı geçeriz bence. İzlanda geçilmeyecek takım değil, yeter ki teknik direktörü iyi seçelim. Hırvatları geçemeyiz zaten ancak şu grupta 2. olunur.
İzlanda yine birinci olabilir. Küçümsemeyin bence. Adamlar cayır cayır top oynuyor makina gibi takım.

Abi çok abartmıyor musunuz? Bugün İtalya kazansa ne diyecektiniz peki? Popülizm yapmayın zaten kaderimiz ince bir çizgide gidip geldi. Bence Fatih Terim'e söveceğinize oturup oyunculara sövmek lazım. Başta Arda olmak üzere.
Kadroyu oluşturan takımı idare edemeyen Fatih Terim baş sorumludur.Herkesi yerinde oynatmayan kafasına göre oynatan kişi mi suçsuz :))))

Üzüldüm ya :(
Ah İtalya var ya.

Fatih Terim'ci arkadaşlar onlayn mı?

Beter ol İtalya beter. İspanya'dan fark yersin inşallah.

Bizi bunlara muhtaç bırakan milli takıma da selam olsun, bravo Terim, bravo Arda, bravo Cenk!...

Teşekkürler İslambek Kuat :T: Sevincimiz umudumuz 24 saat sürdü. İnşallah 2018'e katılmaya hak kazanırız.

Ünlü futbol düşünürü Alfred Hitchcock Derki : '' başkasının bamyasıyla gerdeğe girilmez '' :) işte bu tecrübe kokan sözlerden dersimizi almamız lazımdı ama almadık :) kendi işini kendin görmezsen başkasının bamyasından medet umarsan sonun böyle olur :)
yok niye italya kazanmadı ? ya adamlar babamızın oğlumu? keyifleri bilir belki yemek hoşlarına gitti gidip şimdi onumu sorgulayacağız :)
işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup avuçlayıp yıldızları saymak düşer bize :))

Kimse sormuyor mu, dün takımı Fatih Terim'i göklere çıkarıp 30 sayfa mesaj yazan @takas @Since2011 ve @beyazsoy nerede, şimdi de mesaj yazın, ne yazacaksınız merak ediyorum?
Bende dün maç öncesi Terim'e yüklenenler,Ozan Tufan'a yüklenenler,taktik ustası olanlar nerede diyordum kimsenin sesi çıkmıyordu .

Sen soruyorsun işte ben buradayım :).Fatih Terim başarısız oldu yapacak birşey yok ,her hoca %100 başarılı olacak hali yok .

aga kimse suçsuz değil federasyon başkanından başlayıp teknik direktör futbolcusu hepsinin hesap vermesi lazım

Dün Çek Cumhuriyeti'nin bizden daha iyi oynadığını söyledim, yorumlarıma bakabilirsin? İspanya ve Hırvatistan karşısında zaten rezalet futbol ortaya koyduk. Hala bu teknik direktör ve takımı savunuyor olmanız şaşırtıcı doğrusu.

İtalya kaybetmese Belçika ve İtalya sayesinde çıkmış olacaktık? 3 maçta 3 puan almış, -2 averaj yapmış bir takımın teknik direktörünün eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok. Kaldı ki bu teknik direktör kadro seçimi, ve ilk 11 seçiminde büyük hatalar yapmış bir teknik direktör. Eh bi de turnuvanın en çok maaş alan 3. teknik direktörü. Teşekkür mü edelim?

Dün Çek Cumhuriyeti'nin bizden daha iyi oynadığını söyledim, yorumlarıma bakabilirsin? İspanya ve Hırvatistan karşısında zaten rezalet futbol ortaya koyduk. Hala bu teknik direktör ve takımı savunuyor olmanız şaşırtıcı doğrusu.
Ben takımı savunmadım ki. Hatta daha da çok yüklenelim diyorum. Arda spastiği racon kesiyor öteki primleri soruyor bilmem ne. Fatih Terim ne yapsın. Tamam ben de eleştiriyorum da İtalya yenildi diye Terim'e giydirmek nasıl bi kafadır!? Taraf olacaksanız, fanatizm yapağız diyorsanız ona bişey diyemem. :)

Bende dün maç öncesi Terim'e yüklenenler,Ozan Tufan'a yüklenenler,taktik ustası olanlar nerede diyordum kimsenin sesi çıkmıyordu .

Sen soruyorsun işte ben buradayım :).Fatih Terim başarısız oldu yapacak birşey yok ,her hoca %100 başarılı olacak hali yok .
Fatih Terim başarısız diyenlere bir şey söylemiyoruz ki. :) İnatla başarısız olmadığı savunan kesim var.

Türkiye'den sonra turnuvalarda desteklediğim takım İtalya'dır. İlginç oldu benim için de. Umarım dayak yemem İtalya-İspanya maç konusunda. :)

Ben de aynı şekilde İtalya'yı destekleyeceğim o maçta. İspanya'yı hiç sevmem. Adamlar bizi gruptan çıkarttıramadı diye onlardan nefret etmek zaten bana göre çok saçma bir düşünce.

Ben takımı savunmadım ki. Hatta daha da çok yüklenelim diyorum. Arda spastiği racon kesiyor öteki primleri soruyor bilmem ne. Fatih Terim ne yapsın. Tamam ben de eleştiriyorum da İtalya yenildi diye Terim'e giydirmek nasıl bi kafadır!? Taraf olacaksanız, fanatizm yapağız diyorsanız ona bişey diyemem. :)
İtalya yenildi diye değil elendik diye giydiriyoruz ki bence mantıklı bir sebebimiz var ya. :)

aga kimse suçsuz değil federasyon başkanından başlayıp teknik direktör futbolcusu hepsinin hesap vermesi lazım
Hah aynen bunu diyorum. Terim'e kanatsız melek demedim ki hemen linç etmeyin :) Sanki tek suçlu Terimmiş gibi göstermeniz beni, sizin fanatiklik yaptığınızı düşünmeye sevk ediyor.