One ayollAlzammer olmuş, gidici
One ayollAlzammer olmuş, gidici
Kız bunama hastalığı alzenhaymert
Çiğdem çoktan bunamişKız bunama hastalığı alzenhaymert
Seninde ondan aşağı kalır yanın yokÇiğdem çoktan bunamiş
Tansiyonun düşmüştür?????????
Düşmedi çıktı sinirdenTansiyonun düşmüştür
koskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandıT alzheimer etkisini gösteriyor finale doğru neyse çiğdem @Dosi vadikızı üçlüsü de bizim faruk forumdash a baba diyebilir onların da yaşı baya var onlar da da vardır bu hastalıktan@MasacRE @DarkLegenD @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
AynenBaşladımı hastalığı ah Esma sultann
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadanKız bunama hastalığı alzenhaymert
Hahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsunAaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadanAma @xemrexxx in bunak sultanına vermem banane
Çokta işe yaramadı ama dandiğinden almamıştır herhalde gerçi pinti @Forumdash dan beklenirHahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsun
@eskici de bu pintiliğinden bırakmış diyorlar @Forumdash ıÇokta işe yaramadı ama dandiğinden almamıştır herhalde gerçi pinti @Forumdash dan beklenir@xemrexxx
Sonucta forumda @eskici Gülşen sayılıyor ona paramı dayanır @Forumdash aicim haklı servetini yedirmesin
Asıl eskici servet sahibi beSonucta forumda @eskici Gülşen sayılıyor ona paramı dayanır @Forumdash aicim haklı servetini yedirmesin
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadanAma @xemrexxx in bunak sultanına vermem banane
Cinsel ilaçtır o destereye vermissindir yatakta performansı kötü diyeHahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?