One ayollAlzammer olmuş, gidici![]()
One ayollAlzammer olmuş, gidici![]()
Kız bunama hastalığı alzenhaymert
Çiğdem çoktan bunamişKız bunama hastalığı alzenhaymert![]()
Seninde ondan aşağı kalır yanın yokÇiğdem çoktan bunamiş![]()
Tansiyonun düşmüştür?????????
Düşmedi çıktı sinirdenTansiyonun düşmüştür![]()
koskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandıT alzheimer etkisini gösteriyor finale doğru neyse çiğdem @Dosi vadikızı üçlüsü de bizim faruk forumdash a baba diyebilir onların da yaşı baya var onlar da da vardır bu hastalıktan
@MasacRE @DarkLegenD @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
AynenBaşladımı hastalığı ah Esma sultann![]()
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadanKız bunama hastalığı alzenhaymert![]()
Hahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsunAaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadanAma @xemrexxx in bunak sultanına vermem banane
![]()
Çokta işe yaramadı ama dandiğinden almamıştır herhalde gerçi pinti @Forumdash dan beklenirHahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsun![]()
@eskici de bu pintiliğinden bırakmış diyorlar @Forumdash ıÇokta işe yaramadı ama dandiğinden almamıştır herhalde gerçi pinti @Forumdash dan beklenir@xemrexxx
Sonucta forumda @eskici Gülşen sayılıyor ona paramı dayanır @Forumdash aicim haklı servetini yedirmesin
Asıl eskici servet sahibi beSonucta forumda @eskici Gülşen sayılıyor ona paramı dayanır @Forumdash aicim haklı servetini yedirmesin![]()
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadanAma @xemrexxx in bunak sultanına vermem banane
![]()
![]()
![]()
Cinsel ilaçtır o destereye vermissindir yatakta performansı kötü diyeHahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsun![]()