One ayoll Gidici dedin için kapp attım herneyse sonucu görsün yeter @xemrexxx @ForumdashAlzammer olmuş, gidici
One ayoll Gidici dedin için kapp attım herneyse sonucu görsün yeter @xemrexxx @ForumdashAlzammer olmuş, gidici
Kız bunama hastalığı alzenhaymertOne ayoll Gidici dedin için kapp attım herneyse sonucu görsün yeter @xemrexxx @Forumdash
Çiğdem çoktan bunamişKız bunama hastalığı alzenhaymert
Seninde ondan aşağı kalır yanın yokÇiğdem çoktan bunamiş
Tansiyonun düşmüştür?????????
Düşmedi çıktı sinirdenTansiyonun düşmüştür
koskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandı T alzheimer etkisini gösteriyor finale doğru neyse çiğdem @Dosi vadikızı üçlüsü de bizim faruk forumdash a baba diyebilir onların da yaşı baya var onlar da da vardır bu hastalıktan @MasacRE @DarkLegenD @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
AynenBaşladımı hastalığı ah Esma sultann
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadan Ama @xemrexxx in bunak sultanına vermem bananeKız bunama hastalığı alzenhaymert
Hahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsunAaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadan Ama @xemrexxx in bunak sultanına vermem banane
Çokta işe yaramadı ama dandiğinden almamıştır herhalde gerçi pinti @Forumdash dan beklenir @xemrexxxHahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsun
@eskici de bu pintiliğinden bırakmış diyorlar @Forumdash ıÇokta işe yaramadı ama dandiğinden almamıştır herhalde gerçi pinti @Forumdash dan beklenir @xemrexxx
Sonucta forumda @eskici Gülşen sayılıyor ona paramı dayanır @Forumdash aicim haklı servetini yedirmesin@eskici de bu pintiliğinden bırakmış diyorlar @Forumdash ı
Asıl eskici servet sahibi beSonucta forumda @eskici Gülşen sayılıyor ona paramı dayanır @Forumdash aicim haklı servetini yedirmesin
Aaa tamam tamam şimdi hatırladım @Forumdash öyle bir ilaç getirtmişti bana amerikadan Ama @xemrexxx in bunak sultanına vermem banane
Cinsel ilaçtır o destereye vermissindir yatakta performansı kötü diye vHahah sana şifa oldu mu ki moruk sultana olsun