Hahahah erkek bile değil yer cücesi
Hahahah erkek bile değil yer cücesi
odun kalas meşe
edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni@Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock
Az önce detek cıkıyordunGebersin leşi kalsın ortada. Kokunca belediye kaldırır
Yaparsa ak parti yapar
@xemrexxx
Oynadığı karaktere saydırmaları bu kadının çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Meliha karakteri de dizi için önemliydi bu arada, saydıranları anlamak güç. O saydıranlara ve senin için Çukur’u yapmışlar işte, bomboş aksiyon dizisi. Çatışmalarla dolu, onlar da kalitesiz.![]()
odun kalas meşe![]()
koskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandıDur dur sakin ol bir ne oldu teyzoşum sakin ol bir nefes al bakım Çiğdem mi kızdırdı seni![]()
Sen de bana baba dekoskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandıT alzheimer etkisini gösteriyor finale doğru neyse çiğdem @Dosi vadikızı üçlüsü de bizim faruk forumdash a baba diyebilir onların da yaşı baya var onlar da da vardır bu hastalıktan
@MasacRE @DarkLegenD @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
o dediğin türden videoları saklamıyorum malesef yoksa sen diyince şuracıkta paylaşırdımSen de bana baba deSakın fantasy olarak deme hee ??
İyi iyi sonunda geberiyor demek moruk sultankoskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandıT alzheimer etkisini gösteriyor finale doğru neyse çiğdem @Dosi vadikızı üçlüsü de bizim faruk forumdash a baba diyebilir onların da yaşı baya var onlar da da vardır bu hastalıktan
Finalde ölmeli, ancak ölürse unutulmaz bir final olurkoskoca esma sultan son sahnede oğlu faruk u babası faruk sandıT alzheimer etkisini gösteriyor finale doğru neyse çiğdem @Dosi vadikızı üçlüsü de bizim faruk forumdash a baba diyebilir onların da yaşı baya var onlar da da vardır bu hastalıktan
Resimlerden yer kalmıyor kio dediğin türden videoları saklamıyorum malesef yoksa sen diyince şuracıkta paylaşırdım![]()
Sen de bana baba deSakın fantasy olarak deme hee ??
İyi iyi sonunda geberiyor demek moruk sultan![]()
Finalde ölmeli, ancak ölürse unutulmaz bir final olur![]()
serhatı çatlatacak avatarımı koydum hadi ben kaçtım uyumayaResimlerden yer kalmıyor ki![]()
Son uykun olur inş.serhatı çatlatacak avatarımı koydum hadi ben kaçtım uyumaya@Çiğdem
Son uykun olur inş.![]()
serhatı çatlatacak avatarımı koydum hadi ben kaçtım uyumaya@Çiğdem
Aaa faruğu babası sandı dedikçe hep aklıma @Forumdash geliyor ona laf ettin sanıyorum nasıl algı etmişsen artık bizeSen de bana baba deSakın fantasy olarak deme hee ??
Takınıtısı ona dizi yaptırdıAaa faruğu babası sandı dedikçe hep aklıma @Forumdash geliyor ona laf ettin sanıyorum nasıl algı etmişsen artık bize![]()
Algı yapmakta üstüne yok bücür'ünAaa faruğu babası sandı dedikçe hep aklıma @Forumdash geliyor ona laf ettin sanıyorum nasıl algı etmişsen artık bize![]()
Alzammer olmuş, gidici