hapishanede gebericen bunun gibiülfet reisi hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 66215
hapishanede gebericen bunun gibiülfet reisi hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 66215
Diziden çıktı mı 😱hapishanede gebericen bunun gibi
15-16 bölümdür yok yuh yani 😱Diziden çıktı mı 😱
Beceriksizler o kadar reklam yaptılar ne bu kadını ne de geleceği kullanmadilar hiç15-16 bölümdür yok yuh yani 😱
senin gibi nefesi. erken kesildiBeceriksizler o kadar reklam yaptılar ne bu kadını ne de geleceği kullanmadilar hiç
Ben bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhattTürkiye’nin en iyi kadın oyuncularından, Ezel’den beri takip ettiğim ve denk geldikçe izlediğim bir oyuncu İpek Bilgin. Rolünü oynamıyor, yaşıyor. Bu sahneyi de izledim, kusursuz bir oyunculuk var...
edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @SherlockBen bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırım @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Hala ezel izlerken bu kadına saydırıyorlar yıllar geçiyor dizide değişmeyen tek şey @MEnes @MasacRE
Sana o moda girdiğini kim söylemiştiki üstüme iyilik sağlık 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @Sherlock @Harunnn60edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock
o ka hakaret ettim o kısma mı takıldın gerçekten 😱 @serhatt @Forumdash @xBUGRAxSana o moda girdiğini kim söylemiştiki üstüme iyilik sağlık 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @Sherlock @Harunnn60
salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni
@Aserat kılıklı kaknem ranini teyze bile haftaya özeti izlemicekmiş herkesin ağla ağla için çıktı kız o değil de esma sultanın babasının adı da farukmuş rezalet @ForumdashHhaha gerçekten gözüme salon erkeği lafın takıldı @serhatt @Forumdash
Saçlarıda benziyor olur mu olur @Forumdash 😱😱😱@Aserat kılıklı kaknem ranini teyze bile haftaya özeti izlemicekmiş herkesin ağla ağla için çıktı kız o değil de esma sultanın babasının adı da farukmuş rezalet @Forumdash
70 den sonrasını sayamadım cnm @Forumdash tam sayısını biliyordur oda unutmadıysababasını eşkiyada suzinin otelde öldürdüğü adam oynuyor @Forumdash ın yaşı o ka varmı gııı 😱
70 den sonrasını sayamadım cnm @Forumdash tam sayısını biliyordur oda unutmadıysa
Stef ve Damon'ın babasını tanıyorum öyle düşünüp varin ordan hesaplayın yaşımıbabasını eşkiyada suzinin otelde öldürdüğü adam oynuyor @Forumdash ın yaşı o ka varmı gııı 😱
senden her şeyi beklerim çocukları da birlikte yapmışsınızdır sizStef ve Damon'ın babasını tanıyorum öyle düşünüp varin ordan hesaplayın yaşımı
senden her şeyi beklerim çocukları da birlikte yapmışsınızdır siz
Samın babasıyla yaptılarsa deanları çocukları kim doğurdu Supernatural bu dizide birşeyede şaşırmamak lazım aslında olur mu olurStef ve Damon'ın babasını tanıyorum öyle düşünüp varin ordan hesaplayın yaşımı
Şunu hemen mezara gömelim toprağa uzanmıskan @Forumdashay uykum geldi hadi good nightlar ola size
Ekli dosyayı görüntüle 66221
senden her şeyi beklerim çocukları da birlikte yapmışsınızdır siz
Şimdi bana sizle ilgili fantazi yaptırmayın Kapayın lanet olası çeneniziSamın babasıyla yaptılarsa deanları çocukları kim doğurdu Supernatural bu dizide birşeyede şaşırmamak lazım aslında olur mu olur