Hemen çağırSenin için de çağırayım fenalaşmissinEkli dosyayı görüntüle 66212
Mezardan mi
Dizi böyle 15 sezon sürer 400 yıllık Boran ailesi ve geleneği sonuçtaMezardan mi![]()
Osmanlıya kadar inerDizi böyle 15 sezon sürer 400 yıllık Boran ailesi ve geleneği sonuçta![]()
Genç gariple Esma in sahneleri var aç izle ağla
Gülperi izliyorum açamamGenç gariple Esma in sahneleri var aç izle ağla![]()
Gulperinin. Kocasını al eski kocasını tam senlikGülperi izliyorum açamam![]()
Uydurma be uğursuz göz falan dikmedim o at hırsızına
Seni ateşlemişti en son rüyanda :Uydurma be uğursuz göz falan dikmedim o at hırsızına![]()
Beni Orhan ateşlediSeni ateşlemişti en son rüyanda :
Becerilerini üstünde göstermez bu senin boşuna sevinme
hayalsiz yaşanmıyor napiyimBecerilerini üstünde göstermez bu senin boşuna sevinme![]()
resmen zirveyi gördük ipek bilginin oyunculuğu erkan kolçak köstendil X aslıhan gürbüz kadardıhayalsiz yaşanmıyor napiyim![]()
resmen zirveyi gördük ipek bilginin oyunculuğu erkan kolçak köstendil X aslıhan gürbüz kadardışimdi parlaklara cıbırlara ödül veren ödül sistemimiz esma boranı es geçer o yüzden senin @Çiğdem @vadikızı @Dosi ve @Forumdash ın kellesini gönderelim ödül olarak
@xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @MasacRE @Sherlock @Harunnn60 @kerem @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113 @DarkLegenD
ülfet reisi hediye ediyorumresmen zirveyi gördük ipek bilginin oyunculuğu erkan kolçak köstendil X aslıhan gürbüz kadardışimdi parlaklara cıbırlara ödül veren ödül sistemimiz esma boranı es geçer o yüzden senin @Çiğdem @vadikızı @Dosi ve @Forumdash ın kellesini gönderelim ödül olarak
@xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @MasacRE @Sherlock @Harunnn60 @kerem @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113 @DarkLegenD