Star İstanbullu Gelin - Dizi Yorumları

Şimdi bana sizle ilgili fantazi yaptırmayın:A Kapayın lanet olası çenenizi:A
Yapta @Harunnn60 senide mahsene tıkasın :A :A :A @xemrexxx
y1_cage_joe_12102017_bs_244-1.jpg

• Harika
Reactions: Çiğdem
Yarın cmts işi mişi de yok.Hani nerde? Sırası gelince ayyy gece sohbetlerinizi özledim.. Hee ben de seni @Harunnn60

Benim abin o değil:A O sana hep hogotha der ben bacım:(
@Harunnn60 bir iki kere banada öyle denk gelemedi yanı geçen gün geldim sen yoktun dedi :F Yanı biz ne zaman olamazsak ozaman geliyor :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni :bağır::bağır::bağır::bağır: @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock
??????

Ben bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırım :F:F:F @xemrexxx @Forumdash @serhatt

Hala ezel izlerken bu kadına saydırıyorlar yıllar geçiyor dizide değişmeyen tek şey :A:A:A @MEnes @MasacRE

Oynadığı karaktere saydırmaları bu kadının çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Meliha karakteri de dizi için önemliydi bu arada, saydıranları anlamak güç. O saydıranlara ve senin için Çukur’u yapmışlar işte, bomboş aksiyon dizisi. Çatışmalarla dolu, onlar da kalitesiz. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Oynadığı karaktere saydırmaları bu kadının çok iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Meliha karakteri de dizi için önemliydi bu arada, saydıranları anlamak güç. O saydıranlara ve senin için Çukur’u yapmışlar işte, bomboş aksiyon dizisi. Çatışmalarla dolu, onlar da kalitesiz. :A
Sana noluyor bee @serhatt :F Sende moruk sultana karşısın unutma bunlara göz açtırmayalım :A :A :A @xemrexxx