Dikkat et kancayı taktığımı kurutuyorumBaş harfi Serhat.![]()
Nereye saptin
Geçenki muhabbeti unuttun mu hemenNereye saptin![]()
Kötu Yola düşmüştün en sonGeçenki muhabbeti unuttun mu hemen![]()
İlla lafı çarpıtacaksın dimi.Kötu Yola düşmüştün en son![]()
Gidip bugünde biraz İstanbullu Geline bakayım. Star Avrupa geridedir daha. Geçen cumada Hercai bakmıştım![]()
@xemrexxx yolundan gitmene hep üzülüyordum ama bu mesajından sonra istesende @xemrexxx daha yoluna seni sokmazŞimdi sıra @MasacRE in yolundan da engellenmene geldi sonra temize çıkıcaksın
![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
Baş harfi Serhat.![]()
Finale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başınaİlla lafı çarpıtacaksın dimi.![]()
muazzam yaFinale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başına@vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @turkuazz @Aserat @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 66900
Kız bunlar 40 tas suylan yıkansalar da nafileFinale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başına@vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @turkuazz @Aserat @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 66900
NiyeKız bunlar 40 tas suylan yıkansalar da nafile![]()
Finale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başına@vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @turkuazz @Aserat @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 66900
yemedikleri halt kalmadı da ondan
diyene bak 😱yemedikleri halt kalmadı da ondan![]()
kız ben ne halt yemişim gözün çıksındiyene bak 😱
valla en son @DarkLegenD zorla geldi kucağıma oturdu dedi senin içinkız ben ne halt yemişim gözün çıksın![]()