Oltamı atıyorum kim denk gelirse
Oltamı atıyorum kim denk gelirse
devir teslim vakti gelmiş @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @denizz19 @Harunnn60 @keremOltamı atıyorum kim denk gelirse
devir teslim vakti gelmiş T @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @denizz19 @Harunnn60 @kerem
inşallah neo nazilerin ortasında kalırsın
Keşke şu kadarcık akıllı olsan.inşallah neo nazilerin ortasında kalırsın
Sen Merkel teyzemin el hareketlerini anlamazsın o cahil halinle orada sana hareketi çekmişKeşke şu kadarcık akıllı olsan.
Ben olsam konağa girdiğim ilk gün devir teslim yaptirirdim Süreyya geç kaldı beceriksizdevir teslim vakti gelmiş T @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @denizz19 @Harunnn60 @kerem
Biri şunu alsın.Sen Merkel teyzemin el hareketlerini anlamazsın o cahil halinle orada sana hareketi çekmiş
Hahahh Esma beni gelin olarak alsaydı da Bursa hanımağa görseydi
devir teslim vakti gelmiş T @Çiğdem @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @denizz19 @Harunnn60 @kerem
Hangisine alsaydı 😱Hahahh Esma beni gelin olarak alsaydı da Bursa hanımağa görseydi
Hastalık ilerliyorAyy Esma sultana ne oldu yaa
Hastalık ilerliyor
Sence hangisineHangisine alsaydı 😱
Sana Faruk yakışır dizideki olmazsa @Forumdash i alırızSence hangisine
Nee Faruku be Murata alacak genç gücü kuvveti yerinde lazım banaSana Faruk yakışır dizideki olmazsa @Forumdash i alırız
Gülüyorum sinirdenXXSana Faruk yakışır dizideki olmazsa @Forumdash i alırız
Biri şunu alsın.
Aaa hastalığı demi onu unutmuşum ah Esma sultann yaa
Nee Faruku be Murata alacak genç gücü kuvveti yerinde lazım bana
Dizide hakan muhafız reklamı yapılıyor 😱 garip ile Faysal kanka çıktı 😱 @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @dreamy @turkuazz @Dosi @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Harunnn60 @Maskeli FedaiGülüyorum sinirdenXX