çiğdem döndüğünde yanında çok dolaşmayalım onun da yaşı baya var unutur falan böyle bir yerde .ssİnanmıyorum![]()
çiğdem döndüğünde yanında çok dolaşmayalım onun da yaşı baya var unutur falan böyle bir yerde .ssİnanmıyorum![]()
Keşke gelse de yaksa seniçiğdem döndüğünde yanında çok dolaşmayalım onun da yaşı baya var unutur falan böyle bir yerde .ss
Faruk böyleyse Murat kundaktaki bebek heralde![]()
Ayy Esma sultana ne oldu yaa
Geç kaldın konusunu senden önce açtım bile.![]()
O3 mü muhafızın yapımcısı![]()
Güneş bile onun üstüne doğarKeşke gelse de yaksa seni![]()
Ne zaman geberecek buGüneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Güneşim solduGüneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Güneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Aferin izliyon demek2 haftadır hizmetçiler başrol oldu.![]()
Bacakların da yüzün gibi çirkin
Aferin izliyon demek![]()
Dilin de çirkinmiş
Mezarının üstüne doğduğu zaman haber ver.Güneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Neyse hayırlısıyla son 4 bölüm artık kurtuluş yakın.
Memeleri daha güzelDilin de çirkinmiş![]()
Gülperi bitsin hemen izliyorumMemeleri daha güzelEkli dosyayı görüntüle 67700
Sen özellikle bu filmini seversin@Forumdash bayılır ; @xBUGRAx de @Maskeli Fedai yi ayıltır
@vadikızı iki dua okur doğru yolu bulsunlar diye
Ekli dosyayı görüntüle 67699
2.si çıkacak filmin yoğun talep var 'Gülperi bitsin hemen izliyorum![]()