İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
kenan ın kalıba bak bi de kıvanca kenan 3-4 cm daha uzun kenan 1.90 kıvanç 1.86 falan kenan tek yumruk atsa kıvanç 5 kez döner o derece

bariz 3-4 cm var aralarında

- - - Ekleme - - -

aga kenan mehmet kosovalıken bu kıvanç behlül dü yapma gözünü sevim kenan la bunu bir mi tutmak kenan a hakarettir aga ya

vadiciler desterenni 7D gözlüğünü takmşılar keananı daham geçen yazki göbekli görüntülerine bakın
bir de aradaki yaş farkına bakın

Küçüklüğümden Beri Kenan İmirzalıoğlu Hayranıyımdır.Kenanın Çok Dizilerini İzledim.Deli Yürek,Acı Hayat,vb.Ama Şimdi Necati Şaşmaz Hayranıyım

kenan efsanevi bi adamdır yürüyen karizma miroğluyla efsane oldu kosovalıyla coştu ezelle tavan yaptı mahirle şova devam ediyo
erkek erkek

necati şaşmaz ı polat diye yazıp diğerlerini gerçek adlarını yazman objektif olmadığını kanıtı

yakup cevap açık ara kuzey güney öbgzk de ne oyunculuk ne senaryo ne başka bişey 0 0 dip yapmış bi dizi

Bence İlk Bölümüyle A/B`de zirveyi alır. Daha sonra hikaye işlendikce Totalde de zirveyi ele geçirir

benim en sevdiğim 4 oyyuncudan biridir necati şaşmaz gürkan uygun oktay kaynarca kenan imirzalıoğlu en sevdiğim dizi karakteri tartışmasız çakır

- - - Ekleme - - -

Bence İlk Bölümüyle A/B`de zirveyi alır. Daha sonra hikaye işlendikce Totalde de zirveyi ele geçirir

veda gibi

benim en sevdiğim 4 oyyuncudan biridir necati şaşmaz gürkan uygun oktay kaynarca kenan imirzalıoğlu en sevdiğim dizi karakteri tartışmasız çakır

- - - Ekleme - - -

veda gibi
Vedada bir Beren Saat yok

- - - Ekleme - - -

veda gibi

veda da kim var star hepsi işleri batık isimler ayrıca dönem de öçok skıcı çok işlendi

vadide 77 başrol öldü en çok izlenen dizi sorun yok

öbgzk yakında biü ye geçileceği için sorun yok

Takas sen benin pazr r. Sonuclari cvabima cvp bile verememissin her zaman son noktayi ben koyuyom
sikildim ,senin bana cvp yazmani bile bitiren ;gercekci bi yorum yazmaktan

vadide konu hep aynı ülkeyi ele geçirecek biri öbgz senaryo çok daha iyi

yav he he yakup reyiz number one
son noktayı koymak reyizin işi her daim

- - - Ekleme - - -

xemre tabi canım vadide senaryo yok my de var ama