İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
takas sıukışınca konu değiştir vadide senaryo geçmişte olanlar ve haberlerde şıu an ne varsa o d

yakup reyiz ne cevap yazmışsın diye baktım bişey yok noktayı koymayı unutmuşsun reyiz git bi noktayı koy sonra bana haber ver :d
xemrexxx vadi gelmiş geçmiş en müthiş senaryoya sahip dizi bu söylediğini 5 aylık bebeye desem böyle güler
Kahkaha atan bebek - YouTube

:d :d

- - - Ekleme - - -

yakup reyiz tamam o dediğinden :d

yakup reyiz ne cevap yazmışsın diye baktım bişey yok noktayı koymayı unutmuşsun reyiz git bi noktayı koy sonra bana haber ver :d
xemrexxx vadi gelmiş geçmiş en müthiş senaryoya sahip dizi bu söylediğini 5 aylık bebeye desem böyle güler
Kahkaha atan bebek - YouTube

:d :d

- - - Ekleme - - -

yakup reyiz tamam o dediğinden :d

takas hadi git silahlarinla polatcilik oyna :d

reyiz polatçılık oynarım da silah yok :d :d temin edersen hemen reyiz :d

aga tutmaz zaten kanal d nin perşembe alacağı pay total en fazla 6 ab en fazla 7.5 bu en yüksek oranları ki uek den kötü gidecektir bu dizi

takas vadide yazıla bir senaryo yok olannı işilyor bu ya habercilik ya d abelgeseldir senaryo değil

- - - Ekleme - - -

intikam da 5-6 başrol var daha 2 si belli iyi seçilirse ab de ezirv ede olur totalde 3.dizi haftalıkta:D

emre emre xemrexxx güldürmeye devam ediyor vadideki senaryo derinliği hiçbir şeyde yok

kvp senaryoda akasya durağı ya da arka sokaklarla kapışır vadi iyiydi ama pusu bzdu vadini tekrarı olaylar orjinal karakter de yok hiç olaylar zaten ana haber bülteninden alınm asuriye-kandil falan

İnci hoca'nin bi mektubu , kvp'nun tum bolumlerine deger.artik birak su dizi'yi biraz muhtesem izle halvet falan gorunce ben nerelerde takili kalmisim dersin :d tam senlik muhtesem.. :d halvet, cariye hesaplasmalari.. :d muhtesemin yeni koruyucu melegi sen olmalisin..
be varım ona gerek yok koruması i,için :d

emre emre xemrexxx güldürmeye devam ediyor vadideki senaryo derinliği hiçbir şeyde yok

İnci hoca'nin bi mektubu , kvp'nun tum bolumlerine deger.artik birak su dizi'yi biraz muhtesem izle halvet falan gorunce ben nerelerde takili kalmisim dersin :d tam senlik muhtesem.. :d halvet, cariye hesaplasmalari.. :d muhtesemin yeni koruyucu melegi sen olmalisin..

- - - Ekleme - - -

be varım ona gerek yok koruması i,için :d

Bisey olmaz o da korusaydi ayri bi renk olurdu aranizda :d

yakup reyiz polatın sonunu düşünen kahraman olamaz sözü öbgzk yi silmeye yeter be

- - - Ekleme - - -

Bisey olmaz o da korusaydi ayri bi renk olurdu aranizda :d
bir vadiic var my koruyan mahoni :d ikincisi,ni kaldıramz forum