İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
ab grubunda geçen sen çöken uek 7 aldıysa beren zirveyi alır totalde senaryo iyi olduğuna göre seçilecek oyunculara bağlı

senaryosu türkiyeye gayet uygun :D başrolde bir star var günü basit bir gün :D yönetmen ve kanalı harika tamamdır tutmuştur bu dizi

şikeyi yapan vadidir bwnce agb artık sizi şikeyle şişiremeyiz diyince pana ortalığı karıştırp insanların emeğine saygısızlık etti :D

gördük :d şike bitti vadi kral

Kusura bakma ama bir şey soracağım.. AGB hakkında sürekli şikeci falan diyorsun ama birçok zaman da KVP'nin yüksek reyting aldığı bölümlerı gosterıyorsun.. Ama bunlar da AGB'ye ait?

- - - Ekleme - - -

gördük :d şike bitti vadi kral

Kusura bakma ama bir şey soracağım.. AGB hakkında sürekli şikeci falan diyorsun ama birçok zaman da KVP'nin yüksek reyting aldığı bölümlerı gosterıyorsun.. Ama bunlar da AGB'ye ait?

A/B`de zirvedeki yeri garanti İntikam`ın

Totalde de hikaye yavaş-yavaş seyirciye ulaştığında zirveyi alacak.

- - - Ekleme - - -

boşuna uğraşma furkan açıklaymaz bunu ben kaç kere sordumn yav he he diyip geçicek çünkü kanıtsız şeyleri söyleyip duruyor vadiciler

A/B`de zirvedeki yeri garanti İntikam`ın

Totalde de hikaye yavaş-yavaş seyirciye ulaştığında zirveyi alacak.

Aynen.. Mesela Askı Memnu ve Yaprak Dokumu de hemen yuksek reytıngle baslamamıslardı ama senaryo ılerledıke yukseldıler

vay be garanti demek :d :d agb nin olmadığını hatırlatmak isterim hop diye zirvede yok artık kenan bile zirve için mücadele veriyo hop diye atlamıyo :d

- - - Ekleme - - -

fks14 bana hesap mı soruyon sen?
vadiyi geçmesi imkansız agb şikeyle yükseltti o saydığın dizileri fatmagülün reklamlarında reytinglerinin arttığı tespit edilmiş var mı böyle bişey :d

offffffffffffffffff vadi fragmanı atv de süper ötesinin ötesinde intikam vadinin özetini geçemez off be fragmana bak

intikam bir ilki gerçekleştirecek oz amn takas :d

- - - Ekleme - - -

şikeyi yapan vadidir eskisi gibi tekrarları 13 alamayınca bozludu bir deberenden yumruk yiince çocuk gibi mızıkçılık yaptı dediğiyle kaldı ortada mahkeme kararı olmadan hiçbir şeyi sipat edemedi kendğini rezil etti :d

vay be garanti demek :d :d agb nin olmadığını hatırlatmak isterim hop diye zirvede yok artık kenan bile zirve için mücadele veriyo hop diye atlamıyo :d

- - - Ekleme - - -

vadiyi geçmesi imkansız agb şikeyle yükseltti o saydığın dizileri fatmagülün reklamlarında reytinglerinin arttığı tespit edilmiş var mı böyle bişey :d

offffffffffffffffff vadi fragmanı atv de süper ötesinin ötesinde intikam vadinin özetini geçemez off be fragmana bak

Hesap sormuyorum, bir soru soruyorum. Kaldı kı şike yapıldı dıyorsun ama bunlar sadece Fatmagül'e falan mı yapıldı

- - - Ekleme - - -

Kenanı neden Berenle kıyaslıyorsun ki? Sana göre Kenan, bana ve ya başkasına göre Beren daha iyi. Sonuçta Vadi ile Berenin son karşılaşmalarından Beren galip çıkmış. 2 reyting sisteminde de. 3. sistemde bi istisna olacağını sanmıyorum. Berenin Vadiyi geçtiği dönem, Vadinin Bereni geçtiği dönümden daha yakın bize. Son 4 yıl

1.vadi şikeyle geçildi şike gidince tüm dizilere fark atıyo görüldüğü gibi sbt agb ye göre ayar veriyodu şimdi de tns ye göre ayar veriyo finali zar zor 10 almıştı sbt de bide tns de şansı yok :D 13 reyting alan bi diziyi geçmesi hele ki bu vadi olunca imkansız

- - - Ekleme - - -

Hesap sormuyorum, bir soru soruyorum. Kaldı kı şike yapıldı dıyorsun ama bunlar sadece Fatmagül'e falan mı yapıldı

sadece fatmagül yapmadı aşkı memnu yaprak dökümü binbir gece ve birçok dizi :D