WesTxCoasT
Favori Üye
geçer diyenler kendi de inanmıyo![]()
Ben gayet inaniyorum sahsen, A/B grubunda diyorum.. Total ise senaryoya göre
gördükşike bitti vadi kral
gördükşike bitti vadi kral
Kusura bakma ama bir şey soracağım.. AGB hakkında sürekli şikeci falan diyorsun ama birçok zaman da KVP'nin yüksek reyting aldığı bölümlerı gosterıyorsun.. Ama bunlar da AGB'ye ait?
- - - Ekleme - - -
Kusura bakma ama bir şey soracağım.. AGB hakkında sürekli şikeci falan diyorsun ama birçok zaman da KVP'nin yüksek reyting aldığı bölümlerı gosterıyorsun.. Ama bunlar da AGB'ye ait?
A/B`de zirvedeki yeri garanti İntikam`ın
Totalde de hikaye yavaş-yavaş seyirciye ulaştığında zirveyi alacak.
vay be garanti demek![]()
agb nin olmadığını hatırlatmak isterim hop diye zirvede yok artık kenan bile zirve için mücadele veriyo hop diye atlamıyo
- - - Ekleme - - -
fks14 bana hesap mı soruyon sen?
vadiyi geçmesi imkansız agb şikeyle yükseltti o saydığın dizileri fatmagülün reklamlarında reytinglerinin arttığı tespit edilmiş var mı böyle bişey
offffffffffffffffff vadi fragmanı atv de süper ötesinin ötesinde intikam vadinin özetini geçemez off be fragmana bak
Hesap sormuyorum, bir soru soruyorum. Kaldı kı şike yapıldı dıyorsun ama bunlar sadece Fatmagül'e falan mı yapıldı
Kenanı neden Berenle kıyaslıyorsun ki? Sana göre Kenan, bana ve ya başkasına göre Beren daha iyi. Sonuçta Vadi ile Berenin son karşılaşmalarından Beren galip çıkmış. 2 reyting sisteminde de. 3. sistemde bi istisna olacağını sanmıyorum. Berenin Vadiyi geçtiği dönem, Vadinin Bereni geçtiği dönümden daha yakın bize. Son 4 yılvay be garanti demek![]()
agb nin olmadığını hatırlatmak isterim hop diye zirvede yok artık kenan bile zirve için mücadele veriyo hop diye atlamıyo
- - - Ekleme - - -
fks14 bana hesap mı soruyon sen?
vadiyi geçmesi imkansız agb şikeyle yükseltti o saydığın dizileri fatmagülün reklamlarında reytinglerinin arttığı tespit edilmiş var mı böyle bişey
offffffffffffffffff vadi fragmanı atv de süper ötesinin ötesinde intikam vadinin özetini geçemez off be fragmana bak
Hesap sormuyorum, bir soru soruyorum. Kaldı kı şike yapıldı dıyorsun ama bunlar sadece Fatmagül'e falan mı yapıldı