İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
Şu anda reytinglerde Totalde 1. :)
Ama gelmiş geçmiş en iyi dizi herkese göre farklılık gösterir. Yani her mesajda "efsane böyle efsane şöyle" demelerine gerek yoktur diye düşünüyorum.
Tamam yani anladık Vadiyi sevdiğinizi :D Her mesajda ayrıca belitmenizde gerek yok :)

Ben reytinglerden bahsediyorum zaten. Total zaten tüm Türkiye'yi kapsıyor. Bence de gelmiş geçmiş en iyi dizi değil herkese göre değişir bu.

yav he he geçin bu işleri rakibi yok açık ara farkla gelmiş geçmiş en büyük dizi 4 sinema filmi 100 lerce fenomen karakter reyting rekorları sinema filmi rekoru yok böyle dizi rakipsiz 1 numara

1 numara diyorum daha iyisi yok türkiye de bunu inkar eden hakkını yer bu dizinin bende hak yedirtmem

vadi reytingin lideridir o da totalde tartışacak bir şey yok lordly :D doğru demişin akasya durağı-arka sokaklar-kvp aynıdır bnm için

Yalniz dizide Mesude Erarslan faktörü de var.. 5 yil boyunca efsane dizi Yaprak Dökümü'nü yönetmistir.

TOTELDE KRAL VADİ AMA AB NE OLUR BİLEMEM ABSİDE FENA SAYHILMAZ 10dan aşşa inmiyor. beren faktörü bu sefer bitti bence:D

Total'de asla geçemez. Ama A/B de belki, o da belki yani, bi yarış içinde olabilir.

Berenciler hala Şikeli AGB'deyiz; 15 reytingi geçeriz diye düşünüyolar :D

Son düzenleme: