İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Kurtlar Vadisi Pusu`yu Geçebilir mi?

• Evet, geçer

Oy: 8 27.6%
  • Hayır, geçemez

Oy: 18 62.1%
  • Zirve sık-sık el değiştirir

Oy: 3 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    29
Geçemez açık ve net her seferinde söylüyorum polatı geçen beren saat değil senaryo ve kadro güçlülüğü bereni fazla büyüttünüz zaten 10 yılda 1-2 kez geçti vadiyi. :D

- - - Ekleme - - -

Vadi totalde 12-13 Ab 10-11 arası alıyor o kadroyla 5 reyting alırsa başarıdır dizi için. :D

güçlü kadro ve senaryo aşk ı memnu da vardı fgsn kadrosu o kadar daiyi değildi başlarda:D çoğu bilinmeyen oyunculardı fgsn sayesinde tanındılar:Dberen hakkıyla oyuncu olmuş bir insandır manken ya da torpilli değildir

diziyi tek başına ayakta tutabilir fgsn yi ilk bölümlerde ayakta tuttu :D bunda da aynısını yaparsa senaryo zaten açılınca seyrici kaybetmez:D

beren dışındaki ana karakterler belli olunca daha sağlıklı yorumalr yapabiliriz :D ama uek nın ab 7 almasına dayanarak a de vadiyi baya zorlıcak şimdiden

İlk olarak sunu diyeyim; gecer gecmesine ama gecmesi icinde bazi kurallar var..
1. Dizi yuksek zumre tadinda cekilecek ve ona gore kurgu , reji hazirlanilacak yani kuzey gibi kamera her dakika sallanmiycak ani hani aktarma goruntusu., bu tur seyler olmazsa diziye avantaj... Yada soyle anlatayim, öbgzk ve kayip sehir. Bunlarin ikiside kaliteli ve dram ama obgzk nin cekimleri, yonetmeni, kurgusu vs. Bunlar daha kusursuz ve iddali bende bu atmosfere yuksek zumre diyorum. Kayip ta reji biraz daha genc isi kalitelisi gibi duruyo.. Sinema ve tv terminolojisi hakkinda fazla terim bilgiler bilemedigim icin bu sekilde ablatabildim :) ama yukarida soyledigim gibi eger obgzk kalitesinde cekilirse ve dizinin ilk 5 bolumu bomba gibi giderse, dizi supesiz kvp'ya fark atar..

Bu arada usenmedim bu konu icin ozel profil resmi hazirladim :)

iksinde de iyi oyunculukar var.çekim kalitesi olarak öbgz az farkla öndedir ya da kg aksiyonlu olduğundan daha fazla özen göstermeleri gerek:D
ikisinin de senaryosu bitiriyor iyi kadın cemile her sezon 1 erkek buluyor kuzeyde ferhat gidip geliyor :D

Bu süper oyunculuk öbgz olması imkansız. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
west abartma küçük osman bile oyunculuğ ile ne kadar konuşuldu iki dizide de iyi oyuncular kadar yeteneksizler de var:D