Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yav HeheGeçer her iki grupta da. Çünkü Beren Saat faktörü var ve senaryo tüm kesimleri hitap edecektir.
Yav HeheGeçer her iki grupta da. Çünkü Beren Saat faktörü var ve senaryo tüm kesimleri hitap edecektir.
KVP'nin son sezonu olacağına inanmıyorum açıkçası...
- - - Ekleme - - -
Fks14, Berkun Oya diye tekrar tekrar yazıyorum, her kesim konusunu düşün bi.![]()
Aga Bence Star Vadiyi Daha Erkene Atıp Oynatabilirdi O dönem.diyorum ya sana vadi show tv de tam 3 ay boyunca oynamadı 2009 un başlarında sonra stara geçti ayda en fazla 2 kere oynuyodu uefa maçlarını star yayınlamak zorundaydı resmen rezillikti ya vadiden çok seyirci kopardı o dönem
fks14 ün arası benle iyiyken totalde hayatta geçemez ab de belki derdi dün aramız bozulunca geçer diyo![]()
![]()
Seyretmem vallaha![]()
Aga Bence Star Vadiyi Daha Erkene Atıp Oynatabilirdi O dönem.
Arkamda 10 tane mod + vadiciler seni susturur zannedersem 😀dSeyrettiğini bilmiyordum.Ona göre saflarımızı belirleyelim.
Bu forumda işler böyle.
![]()
Arkamda 10 tane mod + vadiciler seni susturur zannedersem 😀d![]()
Hatırlıyorum Aga.O dönem resmen çıldırmıştım.Maçları veriyorlar Vadiyi vermiyorlar.Madem Öyle Yapıcaktınız Vadiyi Neden Aldınız?aga rezil ettiler o dönem ya 2 hafta üst üste nadir oynuyodu
Bir ara unutmada kapıştıralım o zamanBenim arkamdaki modlar senin arkandaki modları rahat döver zannedersem.![]()
KVP'nin son sezonu olacağına inanmıyorum açıkçası...
- - - Ekleme - - -
Fks14, Berkun Oya diye tekrar tekrar yazıyorum, her kesim konusunu düşün bi.![]()